Κάνει το άσπρο - μαύρο και βάζει επικό αυτογκόλ η ΑΕΔΙΚ: "Δεν έκλεισε η Διώρυγα"

Βαφτίζει το άσπρο - μαύρο η ΑΕΔΙΚ με ανακοίνωσή της, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διακοπή της λειτουργίας της Διώρυγας.

 

Όμως, μέσα στην πρεμούρα τους να μας διαψεύσουν, υπέπεσαν σε ένα πολύ σημαντικό λάθος. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διώρυγα, αναφέρεται κατηγορηματικά ότι "ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες διελεύσεις".

 

Την ίδια στιγμή, λίγες γραμμές πιο κάτω, αναφέρεται ότι "η Διώρυγα θα λειτουργεί πλήρως περί ώρας 21:30 εξυπηρετώντας τη ναυσιπλοΐα".

 

Πότε ακριβώς έγιναν οι διελεύσεις που αναφέρονται στην ανακοίνωση; Σύμφωνα με την κοινή λογική, ΠΡΙΝ τις εργασίες. Άρα λοιπόν, όπως προκύπτει από την ίδια την ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι διελεύσεις γίνονταν κανονικά και λίγες ώρες μετά, αυτές (προφανώς) διεκόπησαν προκειμένου να γίνουν οι "έλεγχοι βυθισμάτων για την απρόσκοπτη διέλευση, χωρίς περιορισμούς στα βυθίσματα".

 

Ερωτηματικά προκαλεί βέβαια το γιατί δεν πραγματοποιήθηκαν οι έλεγχοι βυθισμάτων προτού η Διώρυγα δοθεί στην κυκλοφορία για τα πλοία.

 

Οι έλεγχοι, που κράτησαν περισσότερες από 4 ώρες, όπως σας ενημέρωσε το loutraki365.gr, ολοκληρώθηκαν και "η Διώρυγα περί ώρας 21:30 θα λειτουργεί πλήρως".

 

Επικό αυτογκόλ της Διώρυγας που επιχειρεί ανεπιτυχώς να βαφτίσει το άσπρο - μαύρο, αλλά και των Μέσων που παπαγαλίζουν χωρίς να μπουν στη διαδικασία να κάνουν ρεπορτάζ!

 

Αναλυτικά:

 

H ΑΕΔΙΚ διαψεύδει δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, που κάνουν λόγο για διακοπή της λειτουργίας της Διώρυγας.

 

Η Διώρυγα Κορίνθου άνοιξε με ασφάλεια από σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, και ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες διελεύσεις.

 

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι βυθισμάτων για την απρόσκοπτη διέλευση, χωρίς περιορισμούς στα βυθίσματα.

 

Η ΑΕΔΙΚ με σεβασμό προς τους πελάτες και χρήστες των υπηρεσιών της, ενημερώνει ότι σήμερα η Διώρυγα Κορίνθου θα λειτουργεί πλήρως περί ώρας 21:30 εξυπηρετώντας τη ναυσιπλοΐα, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες για όλη την προγραμματισμένη περίοδο επαναλειτουργίας της.