Κατέβασαν μαθητή από προαστιακό επειδή του έλειπαν δέκα λεπτά. Η μητέρα μιλάει για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και κινείται νομικά

Για τον Προαστιακό της Πάτρας έχουν γραφτεί πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι η αυστηρότητα με στόχο τις εισπράξεις, θα εξαντληθεί πάνω σε έναν μαθητή 14,5 ετών του οποίου έλειπαν δέκα λεπτά για να καλύψει την τιμή του εισιτηρίου, ούτε ότι θα τον κατέβαζαν από το τρένο λόγω αυτής της... θηριώδους έλλειψης του δεκαλέπτου.

 

Το παιδί επιβιβάστηκε το πρωί στον προαστιακό στην Πάτρα με κατεύθυνση το Ρίο. Όταν ανέβηκε στο τρένο ο ελεγκτής, ο μαθητής διαπίστωσε ότι δεν είχε ένα ευρώ αλλά 90 λεπτά και δεν μπορούσε να αγοράσει εισιτήριο.

 

Όταν το είπε στον ελεγκτή, εκείνος του είπε πως θα πρέπει να κατέβει στην επόμενη στάση, η οποία ήταν η στάση της Αγυιάς. Ο νεαρός δεν γνώριζε την περιοχή και τηλεφώνησε στην μητέρα του να ζητήσει βοήθεια. Αυτή πανικοβλήθηκε και έσπευσε να τον παραλάβει. 

 

Όταν η μητέρα, έμαθε τι ακριβώς συνέβη έγινε έξαλλη. Δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ έχει στείλει όπως λέει ήδη επιστολή στον πρωθυπουργό. 

 

Πηγή: tempo24.news

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ