Κιάτο: Ημερίδα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων διαπαιδαγώγησης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Κιάτου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης Κιάτου - Κάτω Διμηνιού “Αγκαλιά-ΖΩ’’ ενημερώνουν και προσκαλούν τους γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, σε έναν κύκλο ημερίδων, που θα πραγματοποιήσουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση και πρόληψη προβλημάτων που προκύπτουν κατά τη διαδικασία της διαπαιδαγώγησης και της υγιούς ψυχικής-πνευματικής και σωματικής ανάπτυξης των παιδιών.

 

 

 

Οι συναντήσεις αυτές γίνονται στα πλαίσια της δημιουργίας «Συμβουλευτικής σχολής γονέων» που αποφάσισαν να υλοποιήσουν οι παραπάνω σύλλογοι και είναι δωρεάν για το κοινό. Τα θέματα επιμελούνται ειδικοί επιστήμονες. 

Ο κύκλος συναντήσεων ξεκινά, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 18:00-20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου, με την κοινωνική λειτουργό κ. Γεωργία Παπαστεφάνου - Πέρρα, που θα μιλήσει για τη ‘’Στάση των γονέων στα προβλήματα των εφήβων και τον επαγγελματικό προσανατολισμό’’. 

Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 18:00-20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου, η παιδίατρος κ. Μαρία Φωτοπούλου θα μιλήσει για τα ’’εμβόλια".

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 6977910454, (κ. Άρης Βαφειαδάκης). Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.