Κλέαρχος Μαρουσάκης: Κυριακή με... 30άρια και νέα κακοκαιρία πριν τις εκλογές

Διχασμένος θα είναι ο καιρός σήμερα, Παρασκευή, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του Open, Κλέαρχου Μαρουσάκη. Προς τα βόρεια θα σημειωθούν βροχές, ενώ από τη Λαμία και νότια, παρότι θα έχουμε συννεφιές κατά διαστήματα ο υδράργυρος θα δείξει ακόμα και τους 28 βαθμούς.

 

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός βελτιώνεται περισσότερο, με τις βροχές να επιμένουν όμως δυτικά και βόρεια, με μία νέα διήμερη κακοκαιρία μεσοβδόμαδα να είναι προ των πυλών, πριν από το καλοκαιρινό, όπως όλα δείχνουν, εκλογικό Σαββατοκύριακο. Οι πρώτες ενδείξεις θέλουν την Κυριακή των εκλογών η θερμοκρασία να φτάνει τους 28 βαθμούς.

 

Αναφορικά με τον καιρό στην Αττική σήμερα, Παρασκευή, θα επικρατεί ηλιος, ενώ δεν αναμένονται φαινόμενα. Το βορειαδάκι συνεχίζεται.

 

Οι βροχές την Παρασκευή θα επιμείνουν τις μεσημεριανές κυρίως ώρες προς τις ορεινεές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας.

 

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
 

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο υδράργυρος θα δείξει μέχρι και 24 βαθμούς, ενώ οι βροχές θα περιοριστούν προς τη βόρεια χώρα. Στην υπόλοιποη χώρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια.

 

Την Κυριακή, όπως λέει ο κ. Μαρουσάκης, θα έχουμε μία πρόβα καλοκαιριού, με το θερμόμετρο να δείχνει τοπικά ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου. Βροχές θα σημειωθούν προς τα βόρεια.

 

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του OPEN, την Κυριακή ο υδράργυρος θα δείξει 28 βαθμούς προς την Πελοπόννησο, 26 βαθμούς στη δυτική Στερεά και Αττική και στα νησιά των Δωδεκανήσων.

 

Ο καιρός, όμως, μας τα ξαναχαλάει από Τετάρτη, καθώς έρχεται ενα νέο κύμα κακοκαιρίας από την Ιταλία που θα κρατήσει μέχρι και την Πέμπτη.

 

Έπειτα... ξανά καλοκαίρι, με τον υδράργυρο να δείχνει την ημέρα των εκλογών τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ