"Κοπτοραπτική" οι δηλώσεις του διευθυντή του ΕΠΑΛ Λουτρακίου

Μπορεί ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Λουτρακίου, να ζήτησε συγγνώμη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α'βάθμιας και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, από την οποία και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τη φράση "Με τις απουσίες σας, θα κλάψουν οι μανούλες σας όπως αυτές στα Τέμπη", όμως ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Λουτρακίου, αρνείται το περιστατικό και δηλώνει δημόσια ότι "η αναφορά για τα Τέμπη όπως μεταφέρθηκε είναι αποκομμένη και προσωπική άποψη μιας μαθήτριας που δεν ήταν παρούσα". Ταυτόχρονα, ξεκαθαρίζουν ότι "νιώθουμε ηρεμία και ασφάλεια γιατί τα παιδιά μας βρίσκονται σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον"...

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων "συναντήθηκε με τον Διευθυντή και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα."  

 

Τονίζεται, ότι "ο Διευθυντής μας ενημέρωσε λεπτομερώς για το τι ελέχθη κατά την πρωινή συγκέντρωση του σχολείου. Όπως μας ενημέρωσαν και μαθητές η αναφορά για τα Τέμπη όπως μεταφέρθηκε είναι αποκομμένη και προσωπική άποψη μιας μαθήτριας που δεν ήταν παρούσα".

 

Στο Δελτίο Τύπου, συμπληρώνεται ότι "Εμείς ως Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του συγκεκριμένου σχολείου εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας και την εκτίμησή μας στο πρόσωπο του κ. Διευθυντού. Γνωρίζουμε ότι τα ΕΠΑΛ είναι δύσκολα σχολεία, αλλά η πολύχρονη εμπειρία του, η εκπαιδευτική, παιδαγωγική και διοικητική του ικανότητα συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και νιώθουμε ηρεμία και ασφάλεια γιατί τα παιδιά μας βρίσκονται σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον. Το ενδιαφέρον του και η αγωνία του για την πρόοδο κάθε μαθητή είναι αμέριστο και αυτό προσπάθησε να εκφράσει στην πρωινή συγκέντρωση του σχολείου. Από την πρώτη στιγμή ό Διευθυντής απευθύνθηκε με προσωπικό μήνυμα σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση".

 

"Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων βρισκόμαστε δίπλα στον Διευθυντή του σχολείου μας ο οποίος με συναισθηματική νοημοσύνη, ακεραιότητα και οργανωτική ικανότητα καθοδηγεί το σχολείο στον στόχο του, να έχουν τα παιδιά μας πρόσβαση στην καλύτερη εκπαίδευση και σε ένα σχολικό περιβάλλον που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους", καταλήγει το Δελτίο Τύπου.