Κόρινθος 2006: Καμία ανοχή στους άθλιους που επιτέθηκαν στον Δ.Γκρούτση

H διοίκηση της Κορίνθου 2006 καταδικάζει με τον πλέον ηχηρό και κατηγορηματικό τρόπο την χυδαία και άνανδρη επίθεση στον αρχιδιαιτητή κ.Δημήτρη Γκρούτση.

 

Τα φαινόμενα βίας μέχρι σήμερα στην Κορινθία ήταν λεκτικά όμως κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν το ήδη ταλαιπωρημένο Κορινθιακό ποδόσφαιρο σε ζούγκλα.

Η βιαιοπραγία του αρχιδιαιτητή, πρέπει να κινητοποιήσει και τις αθλητικές και τις διωκτικές αρχές του νομού, προκειμένου να συλληφθούν οι άθλιοι που επέλεξαν αυτόν τον τρόπο να στείλουν το δικό τους βρώμικο μήνυμα.

Ως ομάδα έχουμε δεχθεί και ακόμα δεχόμαστε βίαιες λεκτικές επιθέσεις και ΑΠΕΙΛΕΣ και ζητάμε από τις αρμόδιες αρχές να σταματήσουν το φαινόμενο αυτό ΑΜΕΣΑ, πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Όσο μας αφορά δεν έχουμε εκφράσει κανένα παράπονο στην επιτροπή ορισμού διαιτητών όλη την χρονιά γιατί δεν θεωρήσαμε σε καμία στιγμή ότι μας αδικούσε.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη Γκρούτση να είναι καλά και δηλώνουμε ότι από την πλευρά μας θα κάνουμε όπως 10 χρόνια κάνουμε τα πάντα να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ από το Κορινθιακό ποδόσφαιρο τα άρρωστα μυαλά, που διώχνουν κάθε τι υγιές.

Καμία ανοχή στους άθλιους.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ