Κόρινθος: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Λαμπρινού ο Νίκος Σταυρέλης

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Λαμπρινού στον συνδυασμό “Πνοή Δημιουργίας” έκανε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων  κ. Νίκος Σταυρέλης.

 

 

Ο Νίκος Σταυρέλης τον καλωσόρισε στον κοινό αγώνα, εξάροντας την προσφορά του στον Πολιτισμό και στον Αθλητισμό, ως προέδρου και ιδρυτή του Κέντρου Πολιτισμού και Αθλητισμού και μάλιστα τον χαρακτήρισε “Κεφάλαιο για τον τόπο μας στα ποδοσφαιρικά και πολιτιστικά δρώμενα”.

 

 

Ο κ. Λαμπρινός δήλωσε πως η σημερινή ημέρα της ανακοίνωσής του, είναι μια σημαντική ημέρα, διότι πιο ώριμος αυτοδιοικητικά απο ποτέ συστρατεύεται με το Νίκο Σταυρέλη και όπως είπε “όλοι μαζί θα επιχειρήσουν την υπέρβαση και την αλλαγή”.

 

 

“Η καθημερινότητα είναι το μεγάλο στοίχημα για εμάς” τόνισε. Αναφερόμενος στην δημοτική αρχή και στον δήμαρχο, μίλησε για μια λανθασμένη επιλογή του, είπε πως “καταλαβαίναμε όλοι τα προβλήματα και μάλιστα ο Σταυρέλης τα φώναζε στον δήμαρχο, κανείς δεν άκουγε και γι' αυτόν τον λόγο έφυγαν και τόσα πολλά στελέχη.”

 

 

“Πηγαίνω με το Νίκο Σταυρέλη γιατί είναι ο καταλληλότερος για δήμαρχος και είναι μαζί του πολλά στελέχη καταξιωμένα στην κοινωνία. Στόχος μας είναι η νίκη στις εκλογές,” κατέληξε.

 

moriasnews.gr