Κόρινθος: Η παραίτηση Ταγαρά και η απάντηση Νανόπουλου

Παραιτήθηκε σήμερα από την θέση του Προέδρου του ΝΠΔΔ Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων, ο Βασίλης Ταγαράς. Σε επιστολή του, στην οποία αφήνει αιχμές κατά του Δημάρχου Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλου, ξεκαθαρίζει ότι μπορεί να παραιτείται από τη θέση του Προέδρου, όμως δεν εγκαταλείπει το όραμά του για έναν καλύτερο δήμο...

 

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησής του:

 

Σχετικά με την παραίτηση του Προέδρου του Κ.Κ Π Βασίλη Ταγαρά ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος επισημαίνει τα εξής:

 

  1. Ζήτησα την παραίτηση του κ.Βασίλη Ταγαρά προ καιρού για τους λόγους που του εξήγησα. Η παραίτηση κατατέθηκε σήμερα το πρωί και γίνεται ευχαρίστως δεκτή. 
  2. Είναι προσχηματικοί οι λόγοι που επικαλείται ο πρώην πρόεδρος του ΚΚΠ ότι δήθεν δεν στήριξα τις προσπάθειες ανάπτυξης νέων μονάδων βρεφονηπιακών σταθμών και προσλήψεων. Όφειλε να γνωρίζει ότι οι προσλήψεις δεν γίνονται με επιχορήγηση από πόρους του δήμου αλλά από το Υπουργείο με την κατάλληλη διαδικασία που δεν τήρησε. 
  3. Δεν ασχολούμαι με το τι γράφουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εναντίον του αλλά γνωρίζω τι ο ίδιος διέδιδε προ πολλού, και οι Κορίνθιοι επίσης γνωρίζουν. 
  4. Για δοσοληψίες και άλλα τινά που αναφέρει το μόνο που έχω να πω είναι ότι, δεν με αφορά και πρέπει να αναρωτηθούν οι πολίτες τι σημαίνει ένα πρόσωπο να αλλάζει τρεις δημοτικούς συνδυασμούς σε μια θητεία. 
  5. Αυτά προς το παρόν!