Κόρινθος: Ισχυρή στήριξη από τη Ν.Δ. στην υποψηφιότητα Καλλίρη

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε χθες Τρίτη, 29 Ιανουαρίου, τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη να ανακοινώνει και επισήμως την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Κορινθίων.

 

 

 

 

Ο Πελοπίδας Καλλίρης επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να απευθυνθεί στους Κορινθίους. Έτσι αντί λόγου η παρουσίαση της υποψηφιότητάς του έγινε με μια δημόσια συνέντευξη κατά την οποία αναφέρθηκε στις προθέσεις του, στο όραμά του για τον δήμο, στην παρουσίαση του συνδυασμού του ο οποίος ονομάζεται “Δύναμη Εξέλιξης”, αλλά και στην προσωπικότητά του.

 

 

 

Στον χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βρέθηκαν και κομματικά στελέχη της ΝΔ.

 

 

 

 

Το παρόν έδωσαν ο πρώην πρόεδρου του κόμματος Βαγγέλης Μειμαράκης ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα του Πελοπίδα Καλλίρη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  Άδωνις Γεωργιάδης που στο ξεκίνημα της ομιλίας του είπε: “Αυτή δεν είναι συγκέντρωση υποψηφίου δημάρχου, είναι συγκέντρωση του δημάρχου Κορινθίων” , καθώς και άλλα στελέχη της ΝΔ.

 

 

 

 

Ο κ Γεωργιάδης με αφορμή τα όσα ακούστηκαν και σχολιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για την εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ στο Κιάτο, όπου είχε αναφερθεί πάλι στην υποψηφιότητα Καλλίρη αλλά σε πιο προσωπικό ύφος , ξεκαθάρισε χθες απο το βήμα της εκδήλωσης πως “ως αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνω πως η ΝΔ στηρίζει Πελοπίδα Καλλίρη”.

 

 

 

 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης

 

 Αγαπητέ Φίλε Πελοπίδα,

 

Φίλες και Φίλοι,

 

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

 

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας να παρευρεθώ στην εκδήλωση του συνδυασμού σας και ειλικρινά λυπάμαι που δεν κατάφερα να βρίσκομαι απόψε κοντά σας, λόγω ίωσης που για τρίτη συνεχόμενη ημέρα με κρατά «εκτός μάχης».

 

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την πορεία του συνδυασμού σας και δεν έχω παρά να συγχαρώ τον Πελοπίδα Καλλίρη και τα στελέχη που απαρτίζουν αυτή την αξιόλογη αγωνιστική ομάδα για την Κόρινθο. Μια ομάδα που έχει συγκροτηθεί και που εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα, αξιόλογα πρόσωπα, πολλά από τα οποία, έχουμε την τιμή να ανήκουν στις τάξεις του Κόμματός μας.

 

Ο Πελοπίδας Καλλίρης διαθέτει την εμπειρία, τη γνώση και την αποτελεσματικότητα, και το έχει αποδείξει απ’ όποιο μετερίζι κλήθηκε να υπηρετήσει. Άνθρωπος δραστήριος, με αποφασιστικότητα που ενώνει δυνάμεις και παράγει αποτέλεσμα, στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχία. 

 

Η στήριξη στο πρόσωπο του Πελοπίδα Καλλίρη είναι προοδευτική επιλογή. Σε μια εποχή που η δημιουργικότητα, η σύνθεση και η συνεργασία είναι ζητούμενα για την τοπική αυτοδιοίκηση, η επιλογή του Πελοπίδα Καλλίρη είναι εχέγγυο επιτυχίας για το Δήμο Κορίνθου!

 

Και βέβαια, στηρίζουμε την επιλογή του Κόμματός μας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, έναν καθόλα επιτυχημένο Δήμαρχο Καλαμάτας και σίγουρα -μετά το τέλος της θητείας του- και επιτυχημένο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου! Και σας ζητώ να δώσουμε ενωμένοι τη μάχη και εδώ!

 

Φίλες και Φίλοι,

 

όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για την Ελλάδα που αξίζουμε. Η απόρριψη της Κυβέρνησης πρέπει να εκφραστεί σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε ψηφοδέλτιο, σε κάθε κάλπη, όπου και αν αυτή στηθεί. Στις τοπικές εκλογές, στις Ευρωεκλογές και -πάνω από όλα- και κυρίως, στη «Μητέρα των Μαχών», στις εθνικές εκλογές! Και σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις, πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

 

Επιμένω σε αυτό, διότι ενημερώθηκα ότι εχθές, έγινε αναφορά στο όνομά μου, όχι ασφαλώς επαινετική. Η απάντηση λοιπόν είναι μία, ξεκάθαρη και προς όλους: Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, δίνοντας με αξιώσεις τη μεγάλη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά με σεβασμό, υπευθυνότητα, μετριοπάθεια ενότητα και χωρίς ίχνος αλαζονείας. Και πάντοτε θεσμικά!

 

Μια μάχη που θα κερδίσουμε και στο Δήμο Κορίνθου!

 

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία, φίλε Πελοπίδα, σε εσένα και στους συνεργάτες σου!

 

Με εκτίμηση,

 

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης

 

​​

 

 

 

 

 Με πληροφορίες από moriasnews.gr