Κώστας Δήμου - Γιάννης Σπινάρης: Πήραν μεζούρα για τις αποστάσεις στην παραλία (Εικόνες)

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Κώστας Δήμου και ο αρμόδιος υπάλληλος, Γιάννης Σπινάρης επισκέφτηκαν σήμερα μαγαζιά στην παραλία Λουτρακίου, προκειμένου να βοηθήσουν τους επιχειρηματίες να εναρμονιστούν με τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

 

Τον στόχο να αποκτήσουν τα καφέ όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυναμικότητα, ακόμα και από αυτή που είχαν πριν την επιδημία, θέτει το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, μελετώντας τις δυνατότητες επέκτασής των καταστημάτων κυρίως όσον αφορά τους εξωτερικούς χώρους, ήτοι στο πεζοδρόμιο και την παραλία.

 

Αυτός ήταν και ο λόγος της σημερινής επίσκεψης σε καφέ στην παραλία του Λουτρακίου, που πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Κώστας Δήμου, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο υπάλληλο, Γιάννη Σπινάρη.

 

Όπως σημείωσε σε σχετική ερώτηση του loutraki365.gr, σκοπός της επίσκεψης ήταν να βοηθήσει τους επιχειρηματίες, προκειμένου να εφαρμόσουν τους κανόνες, δίνοντας παράλληλα τη μέγιστη δυναμική χωρητικότητας στα τραπεζοκαθίσματα της παραλίας, ώστε να λειτουργήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με την εντολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Κώστα Δήμου, εισηγήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, την οριζόντια μείωση της τιμής των τελών των καταστημάτων στο 60% με δυνατότητα αποπληρωμής σε 3 δόσεις, ανακουφίζοντας σημαντικά τους επιχειρηματίες που βλέπουν με καλό μάτι αυτή την κίνηση. Η πρόταση αυτή, εγκρίθηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη του Δ.Σ.

 

Εξάλλου, είναι η πρώτη φορά, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι επιχειρηματίες της παραλίας, που θα λάβουν τις άδειές τους στην αρχή του καλοκαιριού και όχι προς τα τέλη της θερινής περιόδου όπως συνηθιζόταν, κάτι που τους απαλάσσει από τον πονοκέφαλο των προστίμων.