Κώστας Λογοθέτης: Γιατί ακόμα δεν έχουμε πάει στον Εισαγγελέα;

Στο θέμα των καταθετηρίων ύψους 54.000 ευρώ που μοίρασε ο εργολάβος Γιώργος Βλάχος σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, αναφέρθηκε ο Κώστας Λογοθέτης.

 

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Οκτωβρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να δώσει εντολή στον πρόεδρο του Δ.Σ. Φίλιππα Θυμή, να προσλάβει Νομικό Σύμβουλο, να απευθυνθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές και να ενημερώσει στη συνέχεια το Σώμα για τις ενέργειές του και για την εξέλιξη της υπόθεσης. Όμως, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Λογοθέτης στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του 2019, ο δικηγόρος που θα χειριστεί το συγκεκριμένο θέμα, ορίστηκε στα μέσα Δεκεμβρίου, ήτοι 2 μήνες μετά την απόφαση!

 

Αναλυτικά:

 

"Έχουμε πάρει μια απόφαση ως Δημοτικό Συμβούλιο να ορίσει η Οικονομική Επιτροπή έναν δικηγόρο προκειμένου να χειριστεί το θέμα (σ.σ. σχετικά με τις καταθέσεις ύψους 54.000 ευρώ που φέρεται να έκανε ο εργολάβος Γιώργος Βλάχος σε προσωπικούς λογαριασμούς του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη και συγγενικών του προσώπων). Είναι μεγάλη ευθύνη δική σας βέβαια κύριε πρόεδρε του Δ.Σ. και του Δημάρχου, ότι ακόμα αυτή η ιστορία, δεν έχει περάσει και το θέμα δεν έχει προχωρήσει. Μετά από 2 μήνες που έχει αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο, πήρατε απόφαση πριν από 3 ημέρες να αναθέσετε την υπόθεση σε έναν δικηγόρο. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί αυτή η κωλυσιεργία;"...

 

Δείτε το video: