Κώστας Λογοθέτης: Η επίθεση στο Χθες και οι προτάσεις για το Αύριο (video)

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε χτες, Σάββατο 6 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, η συγκέντρωση της παράταξης "Με τους Πολίτες Μπροστά" και ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Λογοθέτη

 

 

Ο Κώστας Λογοθέτης εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στους δύο συνυποψήφιούς του, Γιώργο Γκιώνη και Μαρία Πρωτοπαππά, χαρακτηρίζοντάς τους δυο όψεις του ίδιου χρεοκοπημένου νομίσματος.

 

 

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν η παράταξή μας και εγώ ο ίδιος προσωπικά μιλούσα για εγκατάλειψη του δήμου μας, για απραγία της διοίκησης Γκιώνη, για πλήρη αδιαφορία, η κ. Πρωτόπαππα, ως αναπληρώτρια δήμαρχος υπερασπιζόταν και με το παραπάνω το έργο, δηλαδή το μη έργο της δημοτικής αρχής».

 

 

 Στη συνέχεια απευθυνόμενος και στους δύο, διατύπωσε επίσημα για άλλη μια φορά την πρόταση για διεξαγωγή debate στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Πρόταση που είχε διατυπώσει για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στις 13 Μαρτίου και την οποία έχουν ήδη αποδεχτεί οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πάνος Ηλιακόπουλος, Δημήτρης Βασιλείου, Ιωάννης Καραπανάγος και Κωστής Ζερβός.

 

Είπε ο Κώστας Λογοθέτης: «Πριν το Πάσχα σας προκαλούμε να συγκριθούμε ευθέως μαζί σας. Πάνω στο τραπέζι. Με ανοιχτά χαρτιά. Το έργο μας και το έργο σας.

Γιατί δεν απαντάτε; Τι φοβάστε;»

 

Στη συνέχεια ο Κώστας Λογοθέτης αναφέρθηκε στην ταυτότητα της παράταξής του και τόνισε με νόημα:

 

«Λέω ρητά και κατηγορηματικά, η παράταξή μας δεν είχε, δεν έχει και δεν πρόκειται να έχει ποτέ χρίσμα από κανένα. Δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε οι εκλεκτοί κόμματος ή κομμάτων αλλά η γνήσια έκφραση της κοινωνίας των πολιτών.»

 

Το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του, όμως ο  Κώστας Λογοθέτης το αφιλερωσε στις προτάσεις του συνδυασμού προκειμένου να βγει ο Δήμος από την ερήμωση και την εγκατάλειψη των τελευταίων 5 χρόνων, με βασικά σημεία αναφοράς:

 

  • Τα Σχέδια Πόλης και το Γενικό Πολεοδομικό

 

  • Την ανάπλαση της παραλίας Λουτρακίου

 

  • Τις αναπτυξιακές καινοτόμες πολιτικές για τη στήριξη του τουρισμού και των εναλλακτικών μορφών του

 

  • Την κοινωνική οικονομία και την κοινωνική πολιτική

 

  • Την υγιή επιχειρηματικότητα και τη στήριξη των θέσεων εργασίας

 

  • Την περιβαλλοντική προστασία και βιωσιμότητα

 

 

Ο Κώστας Λογοθέτης, κλείνοντας, υπογράμμισε ότι σήμερα πια υπάρχει μια ώριμη δυνατότητα με σωστό σχεδιασμό, προγραμματισμό και οργάνωση να χρηματοδοτηθούν στοχευμένα έργα προκειμένου ο Δήμος να αποκτήσει όλες τις κατάλληλες και αναγκαίες υποδομές.

 

 

Στο τέλος της ομιλίας παρουσίασε και την πρώτη μεγάλη ομάδα Υποψηφίων Συμβούλων από όλες τις ενότητες του Δήμου μας, ενώ δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα παρουσιάσει εξειδικευμένες προγραμματικές δεσμεύσεις για όλο το Δήμο, τονίζοντας σχετικά: 

 

 

«Θα δεσμευτούμε γι’ αυτά που μπορούμε να υλοποιήσουμε, ώστε να αλλάξει ο Δήμος μας, αποφεύγοντας τις προεκλογικές φούσκες και τις απραγματοποίητες υποσχέσεις.»

 

 

 

 

 

 

Παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί ολόκληρη την ομιλία του Κώστα Λογοθέτη: