Κωστής Ζερβός: "Επιτέλους ας μιλήσουμε για το μέλλον του τόπου μας"

Με σημερινή του ανακοίνωση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Επιλογή Ευθύνης" Κωστής Ζερβός αναφέρεται στο «κλίμα δυσωδίας» μέσα στο οποίο οδεύουμε προς τις εκλογές και τονίζει ότι επιλογή ευθύνης είναι να μιλήσουμε για το μέλλον αυτού του τόπου, κάτι το οποίο προηγούμενοι δημοτικοί άρχοντες και νυν υποψήφιοι δήμαρχοι δεν θέλουν και δεν μπορούν.

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

 

 

Ο Δήμος μας οδεύει σε εκλογές μέσα σε κλίμα δυσωδίας.

 

 

Το ηθικό ανάστημα όσων διοίκησαν για πάνω από μία δεκαετία έδωσε το δικαίωμα σε αυτόκλητους σωτήρες να διαχειρίζονται την αλήθεια και την τύχη του τόπου κατά το δοκούν.

 

 

Προηγούμενοι δημοτικοί άρχοντες και νυν υποψήφιοι δήμαρχοι, λόγω έλλειψης πολιτικού λόγου και ένδειας επιχειρημάτων, προβάλλουν και αναδεικνύουν τους εκλογικούς τους μηχανισμούς στηριζόμενοι σε προσωπικές αντεγκλήσεις.

 

 

Επιλογή Ευθύνης είναι να μιλήσουμε για το μέλλον αυτού του τόπου, κάτι για το οποίο οι ίδιοι δεν θέλουν και δεν μπορούν.

 

 

Εμείς και θέλουμε και μπορούμε!

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΚΩΣΤΗΣ ΖΕΡΒΟΣ

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
9 + 9 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.