Κυκλώνας Ζορμπάς: Ώρες αγωνίας για τους αγνοούμενους

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό τριών αγνοούμενων στην Εύβοια μετά από την επέλαση του «Ζορμπά» στην περιοχή. Ο μεσογειακός κυκλώνας, που προκαλεί ακόμη έντονα φαινόμενα σε περιοχές της χώρας, «σάρωσε» χτες και περιοχές της Φθιώτιδας, καθώς και την Πελοπόννησο.

 

 

Οι Αρχές αναζητούν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που χάθηκε στο Πήλι Ευβοίας, τη στιγμή που στην περιοχή μεταξύ Προκοπίου Μαντουδίου αγνοείται ο οδηγός ενός οχήματος. Όπως έγινε γνωστό, η συνοδηγός πρόλαβε και βγήκε, ενημερώνοντας τις αρχές.

 

 

Από το πρωί, οι κάτοικοι στο Μαντούδι  Ευβοίας μετρούν τις πληγές τους, καθώς πλημμύρισαν σπίτια. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της νύχτας οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να ανέβουν στις ταράτσες τους για να προστατευτούν.

 

 

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννηςκήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τους δήμους Λοκρών και Λίμνης-Μαντουδίου.

 

 

«Αυτή την ώρα ζούμε την αγωνία για να βρούμε τους τρεις συνανθρώπους μας στην Εύβοια. Εκεί έχουμε ρίξει όλες τις δυνάμεις μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης. 

 

Πηγή: cnn.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ