Κυπελλούχος Κορινθίας ο Πέλοπας Κιάτου

Είναι σχεδόν βέβαιο πια εδώ στην Κορινθία και σε ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρό μας, και ειδικότερα με το Κύπελλο Κορινθίας, πως όταν ο Πέλοπας Κιάτου πηγαίνει σε έναν τελικό ως φιναλιστ, στο τέλος καταφέρνει να σηκώσει το τρόπαιο με μια στατιστική ακρίβεια που ζυγώνει σε υψηλή βαθμολογία. Αναμφισβήτητα πρόκειται για γεγονός που πρέπει να σημειώσουμε πριν από οτιδήποτε άλλο.

 

 

Το 10 Κύπελλο ΕΠΣ Κορινθίας “Σπύρος Νίκας” κατέκτησε σήμερα ο Πέλοπας Κιάτου ( σε 14 συμμετοχές και ξεπερνά πλέον κατά μια κατάκτηση τον Ολυμπιακό Λουτρακίου), αφού στον τελικό που διεξήχθη στο Θώδειο Στάδιο του Λουτρακίου νωρίτερα το μεσημέρι, επικράτησε της Κορίνθου 2006 στα πέναλτι με 5 – 4. Μια Κόρινθος 2006 που για δεύτερη σερί σεζόν φθάνει στην πηγή χωρίς να καταφέρνει να γευθεί την χαρά της κατάκτησης του τροπαίου.

 

Το ματς που αναμένονταν με μεγάλη αγωνία τις προηγούμενες ημέρες, εξελίχθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο -αγχωτικά- στην κανονική του διάρκεια, με την ισοπαλία (1 – 1) να στέλνει τις δύο ομάδες στην παράταση αλλά και στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι Πελοπίδες κατάφεραν να επικρατήσουν με 5 – 4 και να πανηγυρίσουν μια ακόμη σημαντική επιτυχία στα τελευταία χρόνια.

 

Πλέον οι “κόκκινοι” του Κιάτου θα ετοιμαστούν για την συμμετοχή τους στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, σε ένα θεσμό που στο παρελθόν έχουν κατακτήσει μια φορά, στην πλούσια ιστορία του συλλόγου, ενώ έχουν συμμετάσχει και σε έναν ακόμη τελικό.

 

Βραδιά γιορτής η αποψινή για το Κιάτο και την αγαπημένη του ομάδα λοιπόν. Βραδιά που χρειάζονταν όλοι στην ομάδα ύστερα από τις απώλειες και την μεγάλη στενοχώρια των τελευταίων ημερών.

 

Πολλά συγχαρητήρια!

Πηγή:revista.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ