Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας βρέθηκαν στη φυλακή η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της

Αντί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο πρώην ποδοσφαιριστής, θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

 

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφος της έπειτα από την απολογία τους πήραν το δρόμο για την φυλακή καθώς ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς τους και κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

 

Το ζευγάρι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Οκτωβρίου.

 

«Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμα οποιαδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό.» τόνισε σε δήλωση του ο συνήγορος υπεράσπισης της 29χρονης Παντελής Κοκοτός και συνέχισε:

 

«Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση».

 

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τον συνήγορο της «θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης».

 

«Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση» ανάφερε ο συνήγορος της 29χρονης.

 

Σχετικά με τον ισχυρισμό των αστυνομικών ότι η 29χρονη «ξεφορτώθηκε» ναρκωτικά στη λεκάνη της τουαλέτας, ο συνήγορός της ανέφερε: «η εντολέας μου ουδέποτε έχει καπνίσει, ουδέποτε έχει πιει, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποδειχθεί».

 

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος ανέφερε

 

«Όποιος κάνει χρήση ναρκωτικών καταστρέφει τον οργανισμό του, χάνει την αυτοκυριαρχία του και αν φτάσει στο σημείο να χρωστάει στα κυκλώματα που τον προμηθεύουν κινδυνεύει να γίνει υποχείριο τους και να εγκλωβιστεί ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος σε καταστάσεις οι οποίες τον οδηγούν στη φυλακή. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί σήμερα με τον εντολέα μου, ο  οποίος δεν είναι κανένας μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, κατοικεί σε ένα διαμέρισμα ταπεινό και φτωχικό 50 τετραγωνικών, εργαζόταν από τα 13 του έτη και δυστυχώς εγκλωβίστηκε σε αυτή την υπόθεση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ