Λουτράκι: Άλλα λέω, άλλα κάνω και άλλα εννοώ (video)

Ως έκτακτο θέμα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, 5 μόλις ημέρες πριν την έναρξη του Τριάθλου, έφερε η Δημοτική Αρχή τις δαπάνες του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

 

Όπως θα παρακολουθήσετε στο video, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου, Τάσος Σακελλαρίου κατά τη διάρκεια της εισήγησής του εξηγεί στο Σώμα, πού θα πάνε τα λεφτά (6.000 & ΦΠΑ 24% = 7.440 ευρώ) που πρόκειται να εγκρίνουν στο ΔΣ.

 

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι τα χρήματα θα πάνε:

 

- Στην κάλυψη των δαπανών για τη μετακίνηση των αθλητών εντός της πόλης.

 

- Στην παράθεση δείπνου στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

 

- Στην προμήθεια μεταλλίων και αναμνηστικών για τους νικητές και τους λοιπούς συμμετέχοντες

 

- Στην προβολή και φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης

 

- Στην ιατρική κάλυψη κατά τη διάρκεια της τέλεσης των αθλημάτων καθώς και ασθενοφόρο

 

- Στη Ναυαγοσωστική κάλυψη

 

- Στην ηλεκτρονική χρονομέτρηση όπου αυτή απαιτείται.

 

Όταν, όμως, ερωτάται συγκεκριμένα από τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο, Θοδωρή Πέτρου, αν το ποσό θα πάει εξ' ολοκλήρου στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Τριάθλου, αρχίζει το μπέρδεμα.. Στην αρχή, υπάρχει μία σιγή ολίγων δευτερολέπτων από πλευράς του Τάσου Σακελλαρίου, ο οποίος στη συνέχεια, ακούγεται να αναρωτιέται "τι εννοείτε; Δηλαδή;" Ο Θοδωρής Πέτρου, ρωτάει ξανά, για να πάρει την εξής απάντηση από τον Τάσο Σακελλαρίου: ""Είναι δαπάνες, θα πληρωθούν αντίστοιχα οι..."

 

Όμως, όπως το Loutraki365.gr αποκάλυψε το Σάββατο τα 7.440 ευρώ δόθηκαν στον κύριο Σπύρο Καραβούλη. Δείτε τη σχετική ανάρτηση εδώ (7.440 ευρώ στον Σπύρο Καραβούλη με απόφαση Δημάρχου για το Τρίαθλο)

 

Γιατί ο κύριος Σακελλαρίου δεν απάντησε ξεκάθαρα ότι θα πάνε στον Σπύρο Καραβούλη και την εταιρεία του, "Sport Travel Loutraki", όταν ρωτήθηκε από τον Πέτρου; Γιατί κορόιδεψε το Σώμα; Γιατί δεν είπε την αλήθεια;