Λουτράκι: Επίσκεψη Καμίνη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λουτρακίου

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη σήμερα Δευτέρα 19 και αύριο Τρίτη 20 Νοεμβρίου στο Νομό Κορινθίας στο πλαίσιο περιοδειών του Κινήματος Αλλαγής σε όλη τη χώρα. Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν μέλη της ΚΠΕ, ο Γραμματέας και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας και τοπικά στελέχη.

 

 

Σήμερα Δευτέρα το κλιμάκιο επισκέφτηκε τα Κέντρα Υγείας Ξυλοκάστρου και Κιάτου και περιηγήθηκε στην αγορά του Κιάτου. Το απόγευμα στις 18:30 έχει προγραμματιστεί ομιλία στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου.

 

 

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στις 17:30 ο κ. Καμίνης και το κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφτεί το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λουτρακίου. Στη συνέχεια και με βάση το πρόγραμμα της περιοδείας στις 18:30 θα πραγματοποιήσουν βόλτα στα καταστήματα της Κορίνθου, στις 19:30 θα γίνουν δηλώσεις στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης στο Επιμελητήριο Κορινθίας και στις 20:00 ομιλία σε ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση στον ίδιο χώρο.