Λουτράκι - Έτοιμες και οι τρεις τελευταίες γέφυρες του Προαστιακού - Μένουν μόνο οι γραμμές

Oι τελευταίες τρεις σιδηροδρομικές γέφυρες που είχαν απομείνει για τοποθέτηση στον σιδηροδρομικό διάδρομο Ισθμού-Λουτρακίου, τοποθετήθηκαν χτες με ειδικά γερανοφόρα οχήματα. Σειρά για τοποθέτηση αμέσως μετά θα πάρουν οι γραμμές, οι οποίες θα ολοκληρώσουν την σύνδεση της ιστορικής λουτρόπολης, με το δίκτυο του προαστιακού !

 

Η τοποθέτηση των μεταλλικών σιδηροδρομικών γεφυρών, ξεκίνησε στις 08:00 το πρωί της Τετάρτης, κοντά στον τερματικό σταθμό του προαστιακού στην οδό Αιγαίου, συνεχίστηκε δίπλα από τον δρόμο της οδού Παπανικολάου και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, με την γεφύρωση του ρέματος που βρίσκεται κοντά στο αντλιοστάσιο, του παλιού εργοστασίου, στην περιοχή Θρουβάλα Λουτρακίου!

 

Θυμίζουμε, πώς από την οδό Παπανικολάου Λουτρακίου ως την βέλτιστη απόληξη του έργου, στην οδό Αιγαίου, έχει ολοκληρωθεί η πρώτη σκυρόστρωση.

 

Ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα, θα πρέπει, σύμφωνα με το πρόγραμμα, να προχωρήσει από την οδό Παπανικολάου ως τον Ισθμό, η τελική στρώση με αδρανή υλικά (3Α) και στην συνέχεια να απλωθεί σε όλο το μήκος του σιδηροδρομικού διαδρόμου, η πρώτη σκυρόστρωση, ούτως ώστε, όλα να είναι έτοιμα, προκειμένου να ξεκινήσει το στρώσιμο της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Ισθμού-Λουτρακίου κανονικού εύρους, της οποίας το βασικό σκέλος των εργασιών, θα ολοκληρώσει η ανάρτηση των καλωδίων ηλεκτροκίνησης, στους πυλώνες, που ήδη έχουν εγκατασταθεί !

 

enloutrakio.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ