Λουτράκι: Μίνι θερμό επεισόδιο Θελερίτη - Δέδε

Ένα "μίνι" θερμό επεισόδιο, ανάμεσα στη βουλευτή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Θελερίτη (κυρίως) και το Γιώργο Δέδε σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πληροφορήθηκαν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Δέδε στο Λουτράκι, στο πλαίσιο της υπογραφής της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση βραχοπτώσεων για άρση επικινδυνότητας οδικού δικτύου ∆ήµου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, που επλήγη από τις φυσικές καταστροφές».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις βουλευτές, έμαθαν μόλις μία ημέρα νωρίτερα (την Κυριακή 17 Μαρτίου) και από τα τοπικά ΜΜΕ για την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Δέδε στο Λουτράκι, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη κανονίσει το πρόγραμμά τους και να μην μπορούν να δώσουν το παρών. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μαρία Θελερίτη και ο Γιώργος Τσόγκας, την ώρα της συνέντευξης Τύπου, βρίσκονταν στην Αθήνα, ενώ και ο Γιώργος Ψυχογιός, κατάφερε να μεταβεί στο Λουτράκι και να παρευρεθεί, λίγα λεπτά πριν το τέλος της συνέντευξης Τύπου.

 

Μάλιστα, η Μαρία Θελερίτη, κάλεσε αμέσως τον Γ. Δέδε στο τηλέφωνο και του μετέφερε τη δυσαρέσκειά της για την έλλειψη προγραμματισμού από πλευράς του, ενώ του τόνισε ότι όφειλε να τους έχει ενημερώσει νωρίτερα.

 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το "μίνι" επεισόδιο θεωρείται λήξαν, αφού όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση μπορεί να πραγματοποιήθηκε την τελευταία στιγμή, ωστόσο αυτή είναι μια "προσφιλής" τακτική του Γιώργου Δέδε, ο οποίος λόγω του βεβαρημένου προγράμματός του είναι αναγκασμένος να κανονίζει την τελευταία στιγμή πολλές από τις δημόσιες εμφανίσεις του.