Λουτράκι: Νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας ο Θανάσης Μουζάκης - Στην Πολεοδομία ο Σωτήρης Πέρρας

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μουζάκης, ύστερα από διαλογική συζήτηση με τον Δήμαρχο, Γιώργο Γκιώνη, αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, ενώ ο κ. Σωτήριος Πέρρας αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Πολεοδομίας...

 

Η ανακοίνωση του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

 

"Σε άριστο κλίμα συνεργασίας και με κοινό σκοπό το καλό και την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη του τόπου μας, με 57 ενεργά σε εξέλιξη μεγάλα και μικρά έργα στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ανακοινώνει σήμερα την αναβάθμιση και ενδυνάμωση της ομάδας δράσης του.

 

Οι λόγοι ξεκάθαροι. Από τη μία, η εμπιστοσύνη που έχει στους συνεργάτες του και από την άλλη, η πηγαία επιθυμία του να συνεχίσει με αφοσίωση να εργάζεται για τη διεκδίκηση, ανάληψη και προσέλκυση ακόμη περισσότερων νέων έργων για τον Δήμο.

 

Είναι η στιγμή που σε συνέχεια της μακράς διαρκείας και αποδεδειγμένης εμπειρίας του ως Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, ο κ. Σωτήριος Πέρρας αναλαμβάνει πια Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Πολεοδομίας παίρνοντας υπό την επίβλεψη του τη συνέχιση και διεκπεραίωση των τόσο σημαντικών έργων που ο Δήμαρχος με την ομάδα του και τις Υπηρεσίες του Δήμου, καλλιέργησε όλα αυτά τα χρόνια και κέρδισε για τον Δήμο. Έργα που βρίσκονται σε διαδικασία εκτέλεσης, σύναψης συμβάσεων και διαγωνιστικής διαδικασίας σε όλες τις δημοτικές ενότητες εντός των ορίων του Δήμου. Η πορεία του κ. Πέρρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έως και σήμερα, επιβεβαιώνει πως τόσο οι πολίτες όσο και οι συνεργάτες του στον Δήμο, αναγνωρίζουν την εργατικότητα και συνέπειά του σε κάθε θέσης ευθύνης που του έχει ανατεθεί.

 

Με τη μακρά επίσης πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2011 και με την προγενέστερη εμπειρία του, έχοντας υπηρετήσει στη ίδια θέση Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Περιβάλλοντος κατά την περίοδο 2011- 2014 στον τότε νέο Καλλικρατικό Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μουζάκης, ύστερα από διαλογική συζήτηση με τον Δήμαρχο και με γνώμονα το κοινό καλό του Δήμου μας, έρχεται επάξια να αναλάβει να συνεχίσει το έργο του κ. Πέρρα και της τόσο σημαντικής για τον Δήμο θέσης ευθύνης που του ανατίθεται. Αδιαμφισβήτητα, οι γνώσεις του και η εμπειρία του επί των αρμοδιοτήτων της συγκεκριμένης θέσης, τον καθιστούν ιδανική επιλογή ώστε με επιμέλεια και προσήλωση να συνεχίσει να φροντίζει για τη διασφάλιση της τόσο καθοριστικής λειτουργίας που η θέση αυτή έχει για τον Δήμο.

 

Καλή δύναμη λοιπόν και στον κ.Πέρρα και στον κ.Μουζάκη στη νέα τους θέση και με όλες μας τις δυνάμεις όλοι μαζί, με αμέριστη προσήλωση και εργατικότητα στον κοινό μας σκοπό που δεν είναι άλλος από το καλό του τόπου μας, προχωράμε ενωμένοι μπροστά για το καλό του Δήμου μας", αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου του Δήμου.