Λουτράκι: Ποιά Black Friday; Το Lady's Room ξεκίνησε από σήμερα τις προσφορές!

Όλο και περισσότερες Λουτρακιώτισσες επισκέπτονται καθημερινά τους χώρους αισθητικής, προκειμένου να καταφέρουν να δείχνουν νέες και όμορφες...

 

«Υπάρχουν γυναίκες που ενδιαφέρονται για την εξωτερική τους εμφάνιση και επενδύουν πάνω σε αυτήν και γυναίκες που δεν τις απασχολεί τόσο πολύ» υπογραμμίζει η ιδιοκτήτρια του Lady's Room, Μαρία Πανταζή, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 6Α.

 

 

Μια διαδικασία που τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο έντονη, όχι επειδή αποτελεί «προνόμιο» της εποχής, απλώς πλέον έχουν εξελιχθεί τα μέσα που συμβάλλουν στο να προσέχουν περισσότερο οι γυναίκες την εξωτερική τους εμφάνιση. Όπως τονίζει « από πάντα ενδιαφέρονταν οι γυναίκες για την ομορφιά τους. Υπάρχουν πια νέες μέθοδοι που δίνουν τη δυνατότητα να κάνουν ό,τι θέλουν». Κατά την κα. Πανταζή γυναίκες όλων των ηλικιών επισκέπτονται το χώρο και προχωρούν σε αισθητικές πράξεις όπως αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ, αλλά και συντήρηση ακρυλικού, extension στις βλεφαρίδες και φυσικά μασάζ. Ο κατάλογος είναι μεγάλος, όπως χαρακτηριστικά λέει, ενώ τόνισε ότι πλέον και οι άνδρες περνούν την πόρτα του καταστήματός της, κυρίως για να περιποιηθούν τα άκρα τους.

 

 

 

Σε ό,τι αφορά στην περίοδο του lockdown και εάν το διάστημα αυτό επηρεάστηκε η λειτουργία του Lady's Room, η κα. Πανταζή σημείωσε : «Σίγουρα επηρρέασε, αλλά στην ομορφιά δεν υπάρχουν τόσο μεγάλοι περιορισμοί. Άλλωστε, μπρος στα κάλλη...», αναφέρει γελώντας.

 

 

 

 

«Όπως και να το κάνεις, το αίσθημα είναι λίγο περίεργο, μέχρι σιγά σιγά προσπαθούμε να ενταχθούμε κι εμείς σε όλο αυτό το πρωτόγνωρο κομμάτι. Μέχρι στιγμής κυλάει σωστά, με ψυχραιμία και πάνε όλα καλά», λέει στο loutraki365.gr, η κ. Πανταζή. Παράλληλα, όπως εξηγεί αναφορικά με τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας, το προσωπικό είναι πλήρως εμβολιασμένο, φοράει μάσκες και γάντια μιας χρήσης. «Έχουμε βάλει προστατευτικά πλεξιγκλάς στις θέσεις του μανικιούρ, του πεντικιούρ, υπάρχουν παντού αντισηπτικά σε όλο το μαγαζί και ελέγχουμε όλους τους πελάτες για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους ή τα Rapid Tests τους», προσθέτει.

 

 

 

 

 

 

Black Friday και προσφορές όλο το Νοέμβριο

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την τελευταία Παρασκευή του μήνα έχει ξεκινήσει αφού διαχρονικά είναι η μέρα την οποία πραγματοποιείται η μεγαλύτερη γιορτή προσφορών και καταναλωτισμού παγκοσμίως, το Black Friday. Και μπορεί να απομένει σχεδόν μία εβδομάδα έως την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021, ωστόσο το Lady's Room, κάνει τη διαφορά και αρχίζει από τώρα τις εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

 

Συγκεκριμένα:

 

Ημιμόνιμο μανικιούρ: 10 ευρώ

Ημιμόνιμο πεντικιούρ: 14 ευρώ

Ενισχυμένο ημιμόνιμο μανικιούρ: 15 ευρώ

Συντήρηση Gel: 18 ευρώ

Συντήρηση Ακρυλικού: 20 ευρώ

Πεντικιούρ Ανδρικό: 10 ευρώ

Μανικιούρ με απλό βερνίκι: 7 ευρώ

 

 

 

 

 

 

 

Lady's Room

Λεωφόρος Βενιζέλου 6Α

Τηλ.: 2744024004

facebook.com/ladysroomloutraki