Λουτράκι: Ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο για να μην φύγει ο ΟΤΕ

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με την από 11/03/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου  (ΦΕΚ 55/11-3-2020 τεύχος Α΄), για λήψη Απόφασης σχετικά με την "έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την κατάργηση του υποκαταστήματος ΟΤΕ Λουτρακίου, προκειμένου να αποτραπεί μια δυσμενής για τους εργαζομένους και τον Δήμο μας εξέλιξη".

 

Αναλυτικά:

 

Ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων καταγγέλλει την απόφαση του Ομίλου ΟΤΕ να κλείσει το υποκατάστημα ΟΤΕ Λουτρακίου που εξυπηρετεί πλήθος δημοτών και επισκεπτών της πόλης και του Δήμου. Είναι καθήκον όλων μας να αντιδράσουμε για να μην εφαρμοστεί αυτή η απόφαση.

 

Πρόκειται για μια ζημιογόνο και καταστροφική για την τοπική κοινωνία απόφαση που προκαλεί προβλήματα σε οικονομικό, εμπορικό, κοινωνικό και τουριστικό επίπεδο. Το ιδιόκτητο κατάστημα παροχής τηλεπικοινωνιών υπηρεσιών στο Λουτράκι είναι ένα κερδοφόρο υποκατάστημα που επιβάλλεται να παραμείνει ενεργό δίνοντας δυναμικά το παρόν στα οικονομικά δρώμενα της περιοχής. Επιπλέον, η αναστολή λειτουργίας του καταστήματος δημιουργεί σοβαρά οικογενειακά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και στους εργαζομένους οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με το δίλημμα είτε της εθελουσίας απόλυσης είτε της μεταφοράς τους στον Νομό Αττικής.

 

Η λειτουργία του συγκεκριμένου υποκαταστήματος είναι αναγκαία. Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της Διοίκησης της εταιρείας ΟΤΕ για την ανάκληση της εν λόγω απόφασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ