Λουτράκι: "Βασική προτεραιότητα η τουριστική προβολή κυρίως στην εσωτερική αγορά"

Μετά την ανακοίνωση των Τουριστικών Γραφείων του Λουτρακίου, του συλλόγου επισιτιστών με την επωνυμία "Ξένιος Ζεύς", με τη σειρά του και ο Εμπορικός Σύλλογος Λουτρακίου, καλεί το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, να δώσει προτεραιότητα στην τουριστική προβολή της περιοχής στην εσωτερική αγορά...

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Η πανδημία κορoνοϊού έχει δραματική επίδραση στα όρια αντοχής της οικονομικής δραστηριότητας, στη βιωσιμότητα χιλιάδων επιχειρήσεων, στους δείκτες απασχόλησης και εν τέλει στην κοινωνική συνοχή.

Ο ελληνικός τουρισμός φέτος, θα περάσει μια σκληρή δοκιμασία και είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσεγγίσει την επίδοση του 2019. Έχουμε λοιπόν να αντιμετωπίσουμε μια νέα πραγματικότητα γι αυτό
θεωρούμε ότι σήμερα όσο ποτέ άλλοτε,είναι κρίσιμο να εκπονηθεί ένα σχέδιο δράσης προς αποφυγή μίας ευρύτερης οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής στον τόπο μας.

Βασική προτεραιότητα για το Δήμο μας πρέπει να αποτελεί η ενδυνάμωση του τομέα της τουριστικής προβολής του κυρίως στην εσωτερική αγορά.

Ζητάμε από όλες τις παρατάξεις του δήμου μας, να αφήσουν στην άκρη τις μικροπαραταξιακές τους πρακτικές και αγκυλώσεις.

Εδώ που βρισκόμαστε δεν υπάρχουν περιθώρια για μισόλογα και τακτικισμούς, απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Στόχος και υποχρέωση όλων μας είναι να δημιουργούμε συνθήκες υψηλής ποιότητας ζωής για τους κατοίκους, να διευκολύνουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες, να αναδεικνύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης, να εξασφαλίζουμε βιώσιμες συνθήκες ανάπτυξης, να κρατούμε ανοιχτούς ορίζοντες  στο μέλλον.

ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ