Λύση της μακροχρόνιας συνεργασίας ACS Κορινθίας

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Κορινθιακή εταιρεία GPM COURIER MIKE σχετική με τη λύση της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS AE στο νομό Κορινθίας:

 

«Η GPM COURIER MIKE, πράκτορας της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS AE στο νομό Κορινθίας και η νόμιμη εκπρόσωπος της Μαρίνα Σούκουλη, σας ανακοινώνει τη λύση της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με την ανωτέρω εταιρεία, για λόγους στρατηγικής που αφορούν αλλαγές στην επιχείρηση μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς τους πελάτες μας για την συνεχόμενη από το 2011 μέχρι και σήμερα σταθερή εμπιστοσύνη σας στην εταιρεία μας. Τελος ενημερώνουμε όλους τους εταιρικούς και απλούς πελάτες μας ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα ή καθυστερήσεις και θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση μας».

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.