Μαρία Πρωτοπαππά: "Να μάθει που τονίζεται το επίθετό μου ο κύριος Γκιώνης"

Στην απάντηση του Δελτίου Τύπου της Δημοτικής Αρχής, αναφέρθηκε η επικεφαλής του συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας", Μαρία Πρωτοπαππά, κατηγορώντας μεταξύ άλλων τον Δήμαρχο ότι δεν ξέρει που τονίζεται το επίθετό της...

 

"Δεν είναι δυνατόν, ο κύριος Γκιώνης να μην ξέρει το επίθετό μου. Πραγματικά με θίγει το Πρωτόπαππα. Να μάθει να τονίζει ο κύριος Δήμαρχος. Πρωτοπαππά με λένε. Αν δεν το διορθώσει θα τον λέω κύριο Γκιωνή στο εξής", ανέφερε η Μαρία Πρωτοπαππά μεταξύ άλλων.

 

Όσον αφορά στην ουσία του ζητήματος, για την πρόθεση του Υπουργείου Τουρισμού δηλαδή, να συσταθεί ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ιαματικές πηγές Ελλάδας Ανώνυμη Εταιρεία» με σκοπό τη διοίκηση, διαχείρηση, εκμετάλλευση και την αξιοποίηση των φυσικών ιαματικών πόρων και πηγών, καθώς και των εγκαταστάσεων τους και του περιβάλλοντος των ιαματικών πηγών χώρου σε ακτίνα πεντακοσίων (500) μέτρων, η Μαρία Πρωτοπαππά ανέφερε χαρακτηριστικά:

 

"Μας διαβεβαιώνει ο κύριος Δήμαρχος ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουν κανένα κίνδυνο οι Ιαματικές πηγές Λουτρακίου; Μας διαβεβαιώνει ότι θα μπορέσουμε να χρηματοδοτηθούμε; Μας διαβεβαιώνει ότι δεν ελλοχεύει κανένας κίνδυνος για το μέλλον ακόμα και για αυτό που αναφέρει το νομοσχέδιο για τα 500 μέτρα που υπάρχουν πέριξ των Ιαματικών Πηγών; Έχει διαβάσει τοποθετήσεις άλλων δημάρχων και βουλευτών; Έχει ενδιαφερθεί ή έχει μείνει σε αυτό που λέει το νομοσχέδιο, ότι δηλαδή εξαιρούνται οι Δήμοι που έχουν αναγνωρισμένες Ιαματικές πηγές;".

 

Σχετικά θέματα: