Μαριλένα Σούκουλη: - Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου στην πολιτική της ομιλία (Εικόνες)

Η υποψήφια βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας Μαριλένα Σούκουλη, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Μαΐου την κεντρική της προεκλογική ομιλία στην Κόρινθο. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, προκειμένου  να παρακολουθήσει την πολιτική ομιλία της, μία εβδομάδα πριν τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου.

 

«Είμαστε πολλοί σε αυτή την τεράστια συγκέντρωση. Πιό πολλοί από ποτέ. Πιο δυνατοί από ποτέ. Και διεκδικούμε και θα κατακτήσουμε την κορυφή. Την Κυριακή των εκλογών, θα τελειώσουμε οριστικά με το παρελθόν. Την Κυριακή 21 Μαΐου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι η ξεκάθαρη επιλογή διακυβέρνησης της χώρας και η Κορινθία μας θα είναι πάλι πρωταγωνίστρια. Πρωταγωνίστρια νίκης.» τόνισε η Μαριλένα Σούκουλη.

 

"Η σκέψη μου αυτή την ώρα είναι δίπλα σε έναν αδερφικό μου φίλο που δυστυχώς αυτή την ώρα μάχεται για τη ζωή του. Αλλά και σε κάποιους ανθρώπους που ενώ ήταν δίπλα μου σε όλη την πορεία μου, δεν είναι πια εδώ, κοντά μας. Η μνήμη τους, είναι ζωντανή μέσα μου και η σκέψη τους, μου δίνει δύναμη. Διότι, είμαι σίγουρη, από εκεί ψηλά, κοιτάνε και είναι υπερήφανοι. Θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω σε όλους αυτούς τη σημερινή μου ομιλία. Τιμώντας τους, όλους μαζί, στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που με αποκαλούσε αδερφή του και το εννοούσε. Του Γιάννη του γιατρού", ανέφερε εμφανώς συγκινημένη.

 

Ξεκινώντας την πολιτική ομιλία της, έκανε έναν σύντομο απολογισμό της τετραετίας, λέγοντας ότι η κυβέρνηση της ΝΔ κατάφερε να ξανακάνει την Ελλάδα ισότιμο μέλος με τους εταίρους μας στην Ευρώπη και τον κόσμο, περιόρισε τις μεταναστευτικές ροές, θωράκισε την άμυνα της χώρας, ανέβασε το ΑΕΠ, μείωσε τους φόρους και έφερε την οικονομία ένα βήμα πριν την επενδυτική βαθμίδα, γεγονός που θα επιτρέψει τον φτηνό δανεισμό για νέες επενδύσεις, ανάπτυξη και δουλειές για τα νέα παιδιά, χωρίς πολιτικές εξαρτήσεις.

 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα νέα παιδιά, το μέλλον της πατρίδας μας, όπως είπε και την ανάγκη να προσεγγίσουμε τον τρόπο που σκέφτονται και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους.

 

"Σε αυτόν τον αγώνα, προσπάθησα κι εγώ να συμβάλλω. Προσπάθησα να σας εκπροσωπήσω κυρίαρχα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Με δυνατή φωνή. Με τεκμηρίωση και σοβαρότητα. Και ο Πρωθυπουργός, σε μόλις ένα χρόνο, μου ανέθεσε να τον εκπροσωπήσω στο ιερό λίκνο της δημοκρατίας, γεγονός που δεν συνηθίζεται για μια νέα βουλευτή. Εδώ, στην Κορινθία. Δεν κρύφτηκα και διατήρησα πολιτικό γραφείο για να με βρίσκετε. Άλλοτε κατάφερα να βοηθήσω και άλλοτε όχι. Αλλά κανείς δεν μπορεί να μου πει ότι δεν προσπάθησα. Ακόμα και όταν έχασα την έδρα, δεν λύγισα. Είχα χρέος να δώσω το παράδειγμα ότι μπορεί να πέσει κανείς αλλά μπορεί και να ξανασηκωθεί", όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ. Θα μείνει χαραγμένη πάντα στην ψυχή μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε. Με συγκινείτε και με τιμάτε. Μου δίνετε δύναμη. Πάμε γερά, η νίκη θα είναι τεράστια. Οι άνθρωποι της προκοπής, θα έχουν φωνή, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Θα είμαι πάντα η Μαριλένα σας» είπε κλείνοντας την ομιλία της, μέσα σε χειροκροτήματα...

 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση: