Mega: Πετούν στο δρόμο 420 οικογένειες λόγω ιδεοληψίας!

Στο δρόμο πετούν 420 οικογένειες οι μέτοχοι του Mega Channel και η ιδεοληπτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ανεπτυγμένου κόσμου, που κλείνει ένας μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός, λόγω της ιδεοληψίας της κυβέρνησης της χώρας. Για λόγους εκδίκησης και μόνο. Οι ενδόμυχες σκέψεις του “βαθέως” ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνονται από τη φωνή της “συνείδησής” του, όπως αυτή αυθεντικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκφράζεται τα τελευταία χρόνια από τον υπουργό αναπληρωτή Υγείας, Παύλο Πολλάκη: «Το βοθροκάναλο»…

 

Μέσα από το βόρβορο της πολιτικής ζωής του τόπου αναδύονται οι χειρότερες και πλέον απεχθείς οσμές: «Να ψοφήσουν οι αλήτες». Οι “αλήτες” είναι 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους: Σύζυγοι, παιδιά, γέροι γονείς, ασθενείς άνθρωποί τους… Αυτοί είναι κατά την ιδεοληπτική, αριστερή λογική του “βαθέως” ΣΥΡΙΖΑ!

 

Εν μέσω πληροφοριών λοιπόν χθες, ότι σήμερα (Τετάρτη 14/3/2018) οι μέτοχοι του “Μεγάλου Καναλιού”, διά του διοικητικού συμβουλίου, θα κηρύξουν στάση πληρωμών προς τους εργαζομένους. Έτσι, οι εργαζόμενοι του MEGA εξέδωσαν χθες, σκληρό ψήφισμα με το οποίο καλούν όλους τους εμπλεκόμενους , μετόχους, τράπεζες και κυβέρνηση, να δώσουν λύση ώστε να μην κλείσει ο τηλεοπτικός σταθμός και να μην βρεθούν στον δρόμο 420 οικογένειες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365, το Δ.Σ. της "Τηλέτυπος" θα προχωρήσει σήμερα στην πραξικοπηματική κίνηση της στάσης πληρωμών εναντίον των εργαζομένων και της εταιρείας!

 

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης με απόφαση του έδωσε τη χαριστική βολή. Αποφάσισε να “πέσει μαύρο” στο κανάλι αφού οι μέτοχοι του το εγκατέλειψαν. Ακόμα και αυτή την ύστατη ώρα δεν κάνουν τίποτα να προσβάλουν νομικά την απόφαση του ΕΣΡ, ενώ αντίθετα υπάρχουν πληροφορίες ότι προτίθενται να ζητήσουν παύση πληρωμών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ