Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού στο Λουτράκι (Εικόνες και videos)

Μια μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού με συνδυασμένο και μαζικό τρόπο έκανε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου ο δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων στην είσοδος της πόλης του Λουτρακίου και συγκεκριμένα στο τμήμα από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο μέχρι και τον Ισθμό...

 

Οκτώ υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πρασίνου από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι απομάκρυναν τα ξερά κλαδιά, προέβησαν σε εργασίες χορτοκοπτικής και καλωπισμού του πρασίνου και κλάδεψαν τα δένδρα, καθαρίζοντας παράλληλα την περιοχή από τα απορρίματα, δίνοντας στην είσοδο της πόλης την εικόνα που όλοι θέλουμε.

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Θανάσης Μουζάκης δήλωσε δημόσια την εκτίμησή του στους εργαζόμενους, "οι οποίοι έστω και λιγοστοί δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για τον Δήμο μας"!

 

Συγκεκριμένα ανέφερε:

 

Η αναγκαιότητα, η συμβολή και ο ρόλος του αστικού πρασίνου αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για έναν Δήμο ελκυστικό και βιώσιμο.

 

Με δεδομένη την θετική επίδραση των χώρων πρασίνου στους συμπολίτες μας καθημερινά, επεμβαίνουμε με τις υπηρεσίες μας για ένα υγιές περιβάλλον -για όμορφους υπαίθριους χώρους!

 

Με εκτίμηση πάντα στους Υπαλλήλους Καθαριότητας και Πρασίνου οι οποίοι έστω και λιγοστοί δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για τον Δήμο μας!!