ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2021-2022

Κάθε νέα σχολική χρονιά είναι συνυφασμένη με την πορεία προς την κατάκτηση της γνώσης σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

 

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, προσέρχονται στην αφετηρία, με δύναμη, πίστη και αισιοδοξία, ελπίζοντας στην επίτευξη των στόχων που τίθενται.

 

Η επιστροφή στις σχολικές αίθουσες είναι επιθυμητή από τους μαθητές γιατί η δια ζώσης διδασκαλία είναι αναγκαία, ως εργαλείο άμεσης επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς αλλά και καλύτερης μάθησης, ενώ επιτρέπει στα παιδιά να κοινωνικοποιηθούν, βλέποντας ξανά τους φίλους τους και κάνοντας καινούργιους.

 

Βέβαια, οι πρωτόγνωρες συνθήκες και τα δεδομένα που επικρατούν, λόγω κορονωϊού, υπαγορεύουν την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων ώστε η προστασία της υγείας των παιδιών να αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα, παράλληλα με την αγωγή και τη μόρφωση.

 

Για την έναρξη αυτής της σχολικής χρονιάς, με τις ιδιαίτερες πτυχές της, εύχομαι ολόψυχα, σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, καλή σχολική χρονιά, πιστεύοντας πως, με την Ευλογία του Θεού, θα τα καταφέρουν και πως όλα θα πάνε καλά, προς την κατεύθυνση που επιθυμούν.

 

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

''αλλάzoυμε MAZI'' και Δημοτικός Σύμβουλος

    Ιωάννης Β. Καραπανάγος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ