Νέα εξέλιξη: Εκτεταμένες ζημιές από την πυρκαγιά στο φορτηγό στην Κορίνθου-Πατρών

Στην πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας και στα δυο ρεύματα της νέας εθνική οδού Κορίνθου-Πατρών, προχώρησε η τροχαία, μετά από την κατάσβεση της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει νωρίτερα σε φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ κινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα.

 

Η πυρκαγιά ξέσπασε εν κινήσει το πρωί (ξημερώματα 5:45 της 2ας Ιουλίου 2018), σε φορτηγό το οποίο κινείτο στην νέα εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, στο ρεύμα προς την Αθήνα.

 

Επί τόπου έσπευσαν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής, με δύναμη 15 ανδρών, ενώ η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία για την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών και εξέτρεπε τα οχήματα προς την παλαιά εθνική οδό.

 

Μετά την κατάσβεση, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σταδιακά, αφού το ρεύμα προς την Πάτρα δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία στις 06:05, ενώ 40 περίπου, λεπτά αργότερα δόθηκε στην κυκλοφορία και το ρεύμα κυκλοφορίας προς την Κόρινθο και την Αθήνα.

 

Από το συμβάν ουδείς τραυματισμός σημειώθηκε, αφού ο οδηγός εγκατέλειψε εγκαίρως το όχημα, αλλά τόσο το φορτηγό, όσο και το εύφλεκτο εμπόρευμα που μετέφερε, υπέστησαν σοβαρές ζημιές.