Νέα στοιχεία για το πτώμα της γυναίκας στο Σχιστό... (video)

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 41χρονη άστεγη, στη Βιομηχανική Περιοχή του Σχιστού. Η άτυχη γυναίκα έφερε μώλωπες σε όλο της το σώμα και βρέθηκε νεκρή έξω από ένα τροχόσπιτο.

 

Η αστυνομία έφθασε πολύ γρήγηρα στα ίχνη ενός 53χρονου άνδρα, ο οποίος ήταν ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας και ζούσε στο τροχόσπιτο, έξω από το οποίο βρέθηκε το πτώμα. Προσήχθη και κατά την ανάκριση ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε την γυναίκα. Όπως είπε στους αστυνομικούς, το τελευταίο διάστημα φιλοξενούσε τη γυναίκα στο τροχόσπιτό του. Της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά και εκείνη αρνήθηκε. «Λογομαχήσαμε. Θόλωσα και τη σκότωσα».

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης συναντήθηκε για πρώτη φορά με το θύμα στο λιμάνι του Πειραιά την περασμένη Παρασκευή, 11 Μαΐου. Εκεί της μίλησε και όταν έμαθε πως ήταν άστεγη της είπε να πάνε για φαγητό στο συσσίτιο που ήταν γραμμένος και να πιούν καφέ.

 

Κατά τη διάρκεια του "ραντεβού" της πρότεινε να πάνε στο τροχόσπιτο όπου εκεί θα μπορούσε να κοιμηθεί. Το Σάββατο, 12 Μαΐου, ο συλληφθείς σκότωσε γρονθοκοπώντας την 41χρονη γιατί όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς αφήνοντας τους άφωνους... του λέρωσε τα σεντόνια.

 

Μετά την δολοφονία ο δράστης άφησε την σορό μέσα στο τροχόσπιτο και την Κυριακή, 13 Μαΐου, την έσυρε περίπου 50 μέτρα μακριά από το τροχόσπιτο όπου την σκέπασε με κλαδιά. Σήμερα επικοινώνησε με τον φίλο του όπου του είπε να πάει από εκεί για να εξαφανίσουν το πτώμα στα νταμάρια του Σχιστού.

 

Εκείνος όμως ενημέρωσε τις αρχές που συνέλαβαν τον δολοφόνο της άτυχης 41χρονης. Μάλιστα ο δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για βιαιοπραγία κατά γυναικών.

 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του λέρωσε τα σεντόνια γεγονός που τον εξόργισε και την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

 

 

Πηγή: prothema.gr/Real.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ