Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Ο καιρός όλη την εβδομάδα στην Κορινθία

Σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού προχώρησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σημειώνοντας ότι στην ανατολική και νότια χώρα από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

 

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

 

Α. Από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης).

 

Β. Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) μέχρι αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά τόπους την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Σποράδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

 

Αναφορικά με την Κορινθία, σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ., αναμένονται σποραδικές βροχές από αύριο Δευτέρα, μέχρι και την Πέμπτη με τα φαινόμενα να είναι πιο ισχυρά την Τετάρτη 6/12 και την Πέμπτη 7/12.