Νέος καυγάς στο Survivor 2: Είσαι άντρας και να τα φοράς τα παντελόνια σου

Χαμός γίνεται στο Survivor 2 και στο επίκεντρο βρίσκεται ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

 

 

Όσα έγιναν στο πρόσφατο συμβούλιο με την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού έχουν συνέχεια.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι στο συμβούλιο ο Στέλιος Κρητικός πήρε το λόγο εμφανώς θυμωμένος λίγο πριν ανακοινωθεί ότι φεύγει.

 

 

«Αν είμαι αυτός που θα φύγει σήμερα, θα ήθελα να τα πω όλα και να σταματώ να καλύπτω κάποιον άνθρωπο… Επειδή αναρωτιέται και ψάχνει ένοχους ανάμεσα σε εμάς και δεν ψάχνει ο ίδιος… Η πρώτη κουβέντα, όταν διαλέξαμε τις κοπέλες -και δεν μπορώ να τον καλύπτω πια- μου είπε: “Αυτή τη μελαχρινή γιατί την πήρατε; Είναι κουτσομπόλα και ανακατώστρα!”»

 

 

Νωρίτερα ανάλογη επίθεση είχε κάνει η Εύη η οποία είπε: «Δεν του αρέσει ότι τα πάω καλά με τα άλλα παιδιά! Αν ο ίδιος όλη την ώρα βλέπει φαντάσματα. Εγώ προσέχω τι λεω και τι κάνω. Είναι κρίμα κάθε φορά που μας έρθει στο κεφάλι κάτι να το λέμε. Νομίζω ότι έχει έρθει πάρα πολύ διαβασμένος στο παιχνίδι. Είδε ότι κάποιοι χαρακτήρες κέρδισαν πέρσι το παιχνίδι. Θέλει να το παίξει το λαϊκό παιδί και εμείς ότι του κάνουμε bullying».

 

 

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2 η ένταση φαίνεται ότι ανεβαίνει...

 

 

«Δεν μιλάω πίσω από την πλάτη κανενός» ακούγεται να λέει η Εύη για να πάρει την απάντηση από τον Σώζωντα: «Στα λέω στα ίσια, φάτσα κάρτα, χύμα, τσουβαλάτα, σταράτα, ξερά».

«Είσαι άντρας και να τα φοράς τα παντελόνια σου» απαντάει η Εύη.

 

 

«Τα παντελόνια μου τα φοράω, τα μπατζάκια μου ξεχωρίζουν» απαντάει ο Σώζων.

«Προσπαθεί αν τους κατηγορεί όλους, αλλά μπροστά τους, όλους τους αγαπάει. Φτάσαμε σε ένα σημείο να μας γλεντάει ομαδικώς» ακούγεται να λέει αργότερα η Εύη.

 

 

 

http://newsone.gr