Νίκος Μωραίτης για Νέα Αριστερά: “Το μόνον μέλλον που μπορούν να έχουν οι αποστάτες είναι στο ΠΑΣΟΚ! Μετά τις ευρωεκλογές εκεί θα πάνε”

Με σκληρή γλώσσα, έξω από τα δόντια … μίλησε για της Νέα Αριστερά ο γνωστός δημιουργός αλλά και αρθρογράφος στην εκπομπή Black Box με την Μάγκυ Δούση στο Attica TV.

 

Ο Νίκος Μωραίτης που ήταν από τους λίγους (μαζί με το The FAQ και τη Στήλη Άλατος) που είχαν προβλέψει από νωρίς το προηγουμενο καλοκαίρι, τόσο τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη, όσο κυρίως και οτι τα στελέχη της Ομπρέλας και των 6+6 δεν θα αποδεχόντουσαν την ήττα τους από τις δημοκρατικές διαδικασίες και θα προκαλούσαν τη διάπσαση, επιτέθηκε στο κοινοβουλευτικό “μόρφωμα” που προέκυψε από την ανεξαρτητοποίηση 11 εδρών από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χαρακτηρίζοντάς τους αποστάτες. “Οι αποστάτες” λέει ο Νίκος Μωραίτης, “δεν έχουν μέλλον – με εξαίρεση τον πατερα Μητσοτάκη – και το μόνο κόμμα σήμερα το οποίο μπορεί να τους δεχτεί είναι το ΠΑΣΟΚ. Εκει θα πάνε μετά τις ευρωεκλογές και κρατήστε την δήλωση αυτή”!

 

Νέο “χτύπημα” του γνωστού στιχουργού, Νίκου Μωραΐτη, κατά της Νέας Αριστεράς, μέσα από το Attica TV. Σήμερα η Μάγκυ Δούση ανοίγει στο «Black box» είχε καλεσμένο τον Νίκο Μωραΐτη, του οποίου είναι γνωστές οι θέσεις του μέσω των κοινωνικών δικτύων, για την στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα και τον Στέφανο Κασσελάκη, απέναντι σε όσους αποχώρησαν και ίδρυσαν την Νέα Αριστέρα, μετά την ήττα τους στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την Νέα Αριστέρα, ήταν και πάλι καυστικός χαρακτηρίζοντάς τους «αδίστακτους» και «αριβίστες» και ότι μόνο στο ΠΑΣΟΚ θα μπορούσαν να βρίσκονται.

 

«Έχει διαφοροποιηθεί η άποψη μου από τον Νοέμβριο, δεν θα αντέξουν μαζί.

 

Περιμένουν να τελειώσουν οι εκλογές για να πάνε στο μόνο κόμμα στο οποίο θα μπορούσαν να υπάρξουν και αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ.

 

Δεν έχω καμία αμφιβολία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην πάνε εκεί», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μωραΐτης.

 

«Είναι αριβίστες αδίστακτοι, φαίνεται από τον τρόπο που πήραν τις έδρες και έφυγαν. Ξέρεις, αν ήμουν πολιτικός και ήθελα να έχω πολιτικό μέλλον, αν έφευγα από ένα κόμμα, το πρώτο που θα παρέδιδα θα ήταν η έδρα.

 

Είναι τόσο μικρό το μυαλό τους που δεν καταλαβαίνουν ότι ο αποστάτης δεν έχει μέλλον.

 

Θα έχουν μέλλον αλλά θα έχουν μέλλον πια μέσα στο ΠΑΣΟΚ ως σκιές αυτού του πράγματος που ήταν. Είμαι βέβαιος ότι το μέλλον τους είναι μόνο εκεί γιατί ξέρουν ότι μόνοι τους δεν θα υπάρξουν.

 

Επίσης, κανένα από τα άλλα αριστερά κόμματα δεν θα τους δεχθεί διότι έχουν μια ηθική. Ποιος θα τους δεχθεί;

 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Γιάνης Βαρουφάκης ή το ΚΚΕ;

 

Οπότε ο μόνος τους δρόμος είναι το ΠΑΣΟΚ», συμπλήρωσε ο στιχουργός.

 

«Εγώ δεν θα ξαναψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ αν ήταν πρόεδρος η Έφη Αχτσιόγλου και δεν έβλεπα και τίποτα άλλο ούτως ή άλλος.

 

Και έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης και λες “αυτός, θα με γλιτώσει”.

 

Από το κονκλάβιο το οποίο ροκάνιζε τον Τσίπρα , δυστυχώς με την συναίνεση του διότι ο Τσίπρας είναι βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος και το πλήρωσε αυτό πολλές φορές, βρήκε μια διέξοδο ο κόσμος.