Ο Άγιος Βασίλης στο νοσοκομείο: Το βίντεο που συγκίνησε τους Βρετανούς

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν τη ζωή του Άγιου Βασίλη μέσα σε νοσοκομείο της Αγγλίας...

 

Αυτή είναι η νέα εκστρατεία ενημέρωσης του εθνικού συστήματος υγείας της Βρετανίας, μια διαφήμιση που ξεχειλίζει συναίσθημα και κατασυγκίνησε τους πολίτες.

 

Η διαφήμιση έχει να κάνει με τις ανησυχίες πολλών παιδιών μήπως μέσα στην πανδημία του κορονοϊού ο άγιος των Χριστουγέννων δεν καταφέρει να παραδώσει τα δώρα του.

 

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Αγγλίας τού σώζει ωστόσο τη ζωή και ο άγιος μπορεί να επιστρέψει έτσι στις πολυάσχολες μέρες που διανύει αυτή την εποχή.

 

Με τίτλο «Το δώρο», η διαφήμιση είναι ένας φόρος τιμής στη μάχη που συνεχίζουν να δίνουν οι νοσοκομειακοί με την πανδημία.

 

Στο τρυφερό βίντεο, ο Άγιος Βασίλης δέχεται ακόμα και ευχετήρια κάρτα με τα περαστικά από τον «Ρούντι», τον πιστό του συνοδοιπόρο Ρούντολφ.

 

Πολλά παιδιά έχουν εκφράσει την ανησυχία τους τι θα γίνει με τα χριστουγεννιάτικα δώρα μέσα στην πανδημία. Και έλαβαν την απάντηση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, που τα καθησύχασε δημοσίως ότι ο Άγιος Βασίλης θα εκτελέσει και φέτος κανονικά τις παραδόσεις του...