Ο Αγιοθοδωρίτης Γιάννης Λαγάκης με τα 19.099 μόρια πήρε το δώρο του από τη Motor Oil

Ο Γιάννης Λαγάκης, ο αριστούχος μαθητής από τους Αγίους Θεοδώρους,είναι για τον Όμιλο Motor Oil ένα πρότυπο αξίας και ελπίδας. Ο Γιάννης κατάφερε με τα 19.099 μόρια που συγκέντρωσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2021 να είναι μέσα στους πρώτους των πρώτων.

 

Με την προσωπική του προσπάθεια και τη στήριξη της οικογένειάς του,σε μια χρονιά πολύ δύσκολη για όλους τους μαθητές,κυνήγησε και κατέκτησε τα όνειρα και το μέλλον του.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τις Πανελλήνιες ήταν απολύτως συγκεντρωμένος στον στόχο του χωρίς να παραμελεί τις υπόλοιπες δραστηριότητες του και, κυρίως,την ομάδα βόλεϊ στην οποία συμμετέχει.

Φοιτητής πλέον, αποδεικνύει ότι η δύναμη της προσπάθειας,η συνέπεια και η υπομονή δεν πάνε ποτέ χαμένες.

 

Ο Γιάννης έκανε πραγματικότητα τη διαδρομή προς την επιτυχία και ο Όμιλος Motor Oil, θέλοντας να ανταμείψει την προσπάθειά του, του προσφέρει το πρώτο του αυτοκίνητο και τα καύσιμα από τη θυγατρική του Coral A.E (Shell Licensee).

 

Ο Όμιλος επενδύει στο κοινό παρόν, και σε έναν κόσμο που αξίζει στις επόμενες γενιές. Δίνει αξία σε ό,τι εμπνέει και προχωρά με σταθερότητα και συνέπεια,διαμορφώνοντας το μέλλον.

Motor%20Oil%20%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82%20%CE%9B%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82%201
 

Ο Γιάννης Λαγάκης παρέλαβε το καινούργιο του αυτοκίνητο στο Διυλιστήριο των Αγίων Θεοδώρων.

 

Αφού ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Motor Oil, είπε: «Ως φοιτητής, σήμερα, νιώθω ότι οι προσπάθειές μου δεν πήγαν χαμένες. Διάβαζα πολύ και μεθοδικά, δεν εγκατέλειψα ποτέ τη συστηματική δουλειά.
Αγαπώ τον τόπο μου και έχω μέσα μου την αξία της προσφοράς,γι’ αυτό και επέλεξα να ακολουθήσω παιδαγωγικές σπουδές,παρότι με τη βαθμολογία μου μπορούσα να πάω σε όποια σχολή ήθελα.

 

Το μότο μου είναι: Να προσπαθείς, να προσφέρεις, να αγαπάς τον τόπο σου και να προχωράς με ελπίδα».