Ο άνδρας με το μούσι δίπλα στις δίδυμες λέει ότι είναι δικά του παιδιά

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ιστορία των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο πατέρας των κοριτσιών αναγνώρισε τα παιδιά του σε πλάνα τηλεοπτικού σταθμού από το λιμάνι της Ραφήνας, όπου μεταφέρονταν με ιδιωτικά πλοία και πλωτά του Λιμενικού διασωθέντες που είχαν καταφύγει σε παραλίες στο Μάτι.

Δίπλα στα κοριτσάκια διακρίνεται ένας άνδρας με μούσι και ο πατέρας των παιδιών απηύθυνε έκκληση για όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του ή με τη αστυνομία.

Το Λιμενικό με τη σειρά του, υποστηρίζει πως οι διασωθέντες που αποβιβάζονταν στη Ραφήνα καταγράφονταν στο Λιμεναρχείο, και τα ονόματα των δύο κοριτσιών δεν βρίσκονται στην λίστα.

Τελευταία εξέλιξη στο θρίλερ είναι πως ο πατέρας, ο κ. Φιλιππόπουλος επικοινώνησε και πάλι με την αστυνομία και τον ενημέρωσαν πως έχει ταυτοποιήσει τον άνδρα που διακρίνεται στο βίντεο με τα παιδιά του και πως τον αναζητεί.

Πριν από λίγη ώρα, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας και φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς πως τα παιδιά που στέκονταν δίπλα του ήταν τα δικά του, προσθέτοντας πως ίσως μέσα στην αγωνία του να μπερδεύτηκε ο πατέρας των 9χρονων διδύμων.

 

 

 

.iefimerida.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ