Ο Αραούχο στην ΑΕΚ με σφραγίδα Μελισσανίδη!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Σέρτζιο Αραούχο. Ο αγαπημένος Απάτσι των οπαδών της ΑΕΚ επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του με προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη που είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στο Σέρχιο που τον θεωρεί μεγάλο παίκτη αλλά και ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν παίξει στην ΑΕΚ.

 

Η μεταγραφή του Σέρτζιο κλείνει για έξι μήνες με 300.000 ευρώ τώρα και το συνολικό ποσόν θα πάει στα 3.000.000 ευρώ που θα πληρωθούν το καλοκαίρι. Η ΑΕΚ στράφηκε στον Αραούχο μετά το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Ολιβέιρα, όμως, παρότι τελικά δεν πωλήθηκε ο Πορτογάλος με προσωπική απόφαση του Μελισσανίδη έκλεισε η τεράστια μεταγραφή για την οποία έδωσε προσωπικό αγώνα ο ίδιος ο παίκτης. Η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να κάνει πίσω για έναν παίκτη που τόσο πολυ ήθελε ο κόσμος και που ήθελε κι ο ίδιος να γίνει παίκτης της ΑΕΚ, εκεί που αγαπήθηκε όσο πουθενά. Ο Αραούχο θα φοράει την φανέλα της ΑΕΚ για τα επόμενα τρεισίμιση χρόνια αφού ο διακανονισμός αυτός επελέγη για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει φέτος η ΑΕΚ στο οικονομικό και έτσι το μεγαλύτερο μέρος του ποσού θα πληρωθεί το καλοκαίρι. Ο Αραούχο ήταν αυτός που πίεσε και έπεισε τον πρόεδρο της Λας Πάλμας να αποδεχτεί αυτό τον διακανονισμό παρότι αρχικά δεν δεχόταν. 

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΚ αφού έκλεισε το κενό στο κέντρο χρειαζόταν ένα παίκτη που να μπορεί να παίξει και στη θέση του Ολιβέιρα και μαζί του στην επίθεση στην ΑΕΚ. Ο 28χρονος Αργεντίνος φορ είναι ιδανικός για αυτό τον ρόλο όπως πιστεύει και ο Μάσιμο Καρέρα που θεωρεί πως εκτός από φορ ο Αραούχο μπορεί να παίξει και αριστερά στην επίθεση με ανάποδο πόδι τόσο σε 4-2-3-1 και 4-3-3. Φυσικά μπορεί και στο 4-4-2 ως παρτενέρ του Πορτογάλου ή του Λιβάγια αλλά και μόνος στην κορυφή όπως έπαιζε κυρίως στο προηγούμενο πέρασμα του στην ΑΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ