Ο Αρκάς και η «επιστολή» Τσίπρα στην... καρέκλα

Ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς, που εδώ και λίγο καιρό δεν κρύβει την προτίμηση του σε συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook ένα ακόμα σκίτσο με το οποίο στιλιτεύει την αγάπη όσων κατέχουν εξουσία στην... καρέκλα.

 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αναφέρεται, όπως συνηθίζει από τότε που σταμάτησε την "απολιτίκ" σκιτσογραφία, στον Αλέξη Τσίπρα, χρεώνοντας του υπέρμετρη αγάπη για την... καρέκλα την οποία σύμφωνα με το σκίτσο θα αποχωριστεί μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Αν και κατά τη γνώμη μας το σκίτσο αυτό θα ταίριαζε γάντι στους περισσότερους από τους διεκδικητές της εξουσίας, ιδίως σε αυτές τις εκλογές.

Στο σκίτσο φαίνεται η καρέκλα να «διαβάζει» την επιστολή που συνέταξε «με ραγισμένη καρδιά αυτός που σε αγάπησε όσο κανένας άλλος».

«Έγινε το απίστευτο, το τερατώδες! Μας χωρίζουν!» ξεκινά η επιστολή ο «συντάκτης» της οποίας σε άλλο σημείο τόνιζει «ξέρεις ότι όταν πρόκειται γαι σένα δεν διστάζω μπροστά σε τίποτα. Ξέρεις ότι θα κάνω τα πάντα για να βρεθώ πάλι στην αγκαλιά σου».

 

Δείτε το σκίτσο:

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ