Ο Δημήτρης Κανέλλος στο... ΦΑΣΜΑ του Γιώργου Γκιώνη

Ο Δημήτρης Κανέλλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, με την Παρέμβαση Πολιτών, είναι άνθρωπος με πολύχρονη, σημαντική και ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά, ενώ είναι γνωστός εκτός από τη διαδρομή του στο ραδιόφωνο και για την ευαισθησία του προς τους συνανθρώπους του με αναπηρία...
 

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το πρόγραμμα της Παρέμβασης Πολιτών, μια από τις σελίδες που ξεχώρισαν, ήταν αυτή για την κοινωνική πολιτική, καθώς σε αυτή περιλαμβάνεται η δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για άτομα με Αυτισμό και Νοητική υστέρηση, σε συνεργασία με το ΦΑΣΜΑ. Πρόταση, η οποία φέρει εμφανώς το αποτύπωμα του Δημήτρη Κανέλλου, ο οποίος είναι γνωστό ότι στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του, έχει άνθρωπο με αυτισμό.
 

Αυτή η πρόταση του Δημήτρη Κανέλλου, έγινε δεκτή χωρίς περαιτέρω συζήτηση από τον Γιώργο Γκιώνη και εντάχθηκε στο πρόγραμμα της Παρέμβασης Πολιτών, καθώς αυτό το πρόγραμμα αντανακλά την δέσμευσή του να παρέχει την αξιοπρεπή ζωή που αξίζει σε όλους στους δημότες και ειδικά σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
 

Παράλληλα, η δέσμευση του Γιώργου Γκιώνη, για εγκατάσταση “τεσσάρων ολοκληρωμένων υποδομών προσβασιμότητας σε παραλίες για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα» (seatrack) στις παραλίες Νεράιδα, Αγίων Θεοδώρων, Κρυφή παραλία Ισθμίας, Λίμνη Βουλιαγμένης και μηχανισμού πρόσβασης στη θάλασσα στον Σχίνο", αποδεικνύει στην πράξη την αλληλεγγύη του Δήμου, με υποδομές που δεν θα στερούν την ποιότητα ζωής από κανέναν.