Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (24/10/2018)

Φθινοπωρινός ο καιρός και σήμερα Τετάρτη (24.10.2018) με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ελέω... Ορέστη που πάντως αποδεικνύεται κατά πολύ ηπιότερος των προβλέψεων..

 

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ενίσχυση των βορείων ανέμων τις βραδινές ώρες σε 7 με 8 μποφόρ στα βόρεια.

 

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, φαινόμενα που θα είναι τοπικά έντονα αλλά σταδιακά μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν σημαντικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά όπου νωρίς το πρωί ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες ασθενείς βροχές. Τις πρωινές και κυρίως τις βραδινές και νυκτερινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 19 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 24 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς, στην Ήπειρο από 10 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 23 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 24 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 15 έως 23 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

 

Στην Κορινθία, αίθριος καιρός το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, με κατά τόπους σποραδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 15 έως τους 22 βαθμούς Κελσίου σήμερα, στην Κορινθία.

 

Ίδιο το σκηνικό του καιρού και στο Ναύπλιο, που σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί το ενδιαφέρον του πολιτικού και όχι μόνο σκηνικού του Λουτρακίου, με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες και σποραδικές νεφώσεις το μεσημέρι. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 16 έως και 23 βαθμούς Κελσίου.