Ο Μανώλης Παπαδημητράκης υποψήφιος σύμβουλος με τη Μαρία Πρωτοπαππά

Τη συμμετοχή του Μανώλη Παπαδημητράκη στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας/ με θέληση και γνώση» "ανακοίνωσε" μέσω facebook η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Μαρία Πρωτοπαππά.

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Γεννήθηκα στην Αθήνα και ζω στα Ίσθμια όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία μου τα τελευταία 30 χρόνια και θέτω υποψηφιότητα με το συνδυασμό της κ. Μαρίας Πρωτοπαππά.

 

Με τη σύζυγο μου Καλλιόπη έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά τον Παναγιώτη και τον Νίκο.

 

Αξιωματικός εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Επί σειρά ετών Τομεάρχης Δυτικής Αττικής (9ου τομέα) της Δ.Α.Δ.Α. Πρώην Γραμματέας του Εξωραιστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Ισθμίας "Ο ΜΕΛΙΚΕΡΤΗΣ".

 

Τώρα ασχολούμαι με την οικονομική διαχείριση της επιχείρησης του γιού μου Νίκου στα Ίσθμια και προσεχώς και στην Αλμυρή Κορινθίας.

 

Μουσικός και μέλος της Χορωδίας και του Συλλόγου Ιεροψαλτών Νομού Κορινθίας "Άγιος Κυριακός ο Υμνογράφος", ψάλτης περιστασιακά στους Ιερούς Ναούς του Αγίων Αναργύρων Καλαμακίου και Αγίου Ιωάννη Κυράς Βρύσης.

 

Μπροστάρης και δημιουργός της αντίδρασης των Ισθμιωτών κατά της πολύπλευρης ταλαιπωρίας τους από την παράνομη 12μηνη ακινητοποίηση της βυθιζόμενης γέφυρας Ισθμίας παρανομίες για τις οποίες κατέθεσα Μηνυτήρια Αναφορά στον κ. Εισαγγελέα Ακροάσεων Κορίνθου.

 

Από την πρώτη μας επαφή συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε μαζί με την υποψήφια Δήμαρχο κ. Πρωτοπαππά την οποία εκτιμώ, σέβομαι και στηρίζω, αφού οι διακριτοί στόχοι μας είναι πολλοί και κοινοί και σκοπό έχουν την αναγέννηση του Δήμου και των Κοινοτήτων μας προσφέροντας ένα "άμεσα" καλύτερο μέλλον για όλους μας μα πρώτα απ' όλους για τα παιδιά μας.