Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε μαγαζί Κορίνθιου επιχειρηματία (Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ)

Στιγμές χαλάρωσης σε ένα από τα πιο must παγωτατζίδικα της Αθήνας, πέρασε το απόγευμα, ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την κόρη του, Δάφνη...

 

Ο Πρωθυπουργός, επισκέφτηκε το παγωτατζίδικο Arte στην Πλάκα, το οποίο διατηρεί Κορίνθιος, επιχειρηματίας προκειμένου να απολαύσει την αγαπημένη του γεύση παγωτού. Πρόκειται για το παγωτό ρόδι - γιαούρτι, το οποίο είναι μόλις μία από τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού που βρίσκεται στην οδό Τριπόδων 16. Από την άλλη, η κόρη του, επέλεξε παγωτό με γεύση καϊμάκι αγριοκέρασο.

 

Η βόλτα αυτή του Πρωθυπουργού, δεν ήταν στο πλαίσιο μιας προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Πλάκα, αλλά μια απόφαση της στιγμής, γι αυτό και δεν ήταν μαζί του οι Αστυνομικοί της συνοδείας του, ενώ οι πελάτες που ήδη βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα κυριολεκτικά έμειναν με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας δίπλα τους τον Πρωθυπουργό της χώρας να τρώει το παγωτό του με βερμούδα και μακό μπλουζάκι.

 

Ο Πρωθυπουργός, έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο που έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ φυσικά δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για τον κορονοϊό και την πορεία της οικονομίας της χώρας μας.

 

Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του loutraki365.gr: