Ο Ρουβίκωνας απειλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Θα τα πούμε από και σύντομα...

Ευθείες απειλές για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη εκτοξεύει ο Ρουβίκωνας, μέσω ανάρτησης ηγετικού στελέχους της αναρχικής οργάνωσης.

 

 

«Ο Μητσοτάκης έβγαλε τηλεοπτικό διάγγελμα για μας. Το ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της Νέας Δημοκρατίας στα καλύτερά του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα», γράφει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο ηγετικό στέλεχος που το τελευταίο διάστημα εκτοξεύει συνεχώς απειλές μέσω μηνυμάτων του στο διαδίκτυο.

 

 

Σημειώνεται, πως ο Ρουβίκωνας μάλλον «ενοχλήθηκε» από την επίθεση που τού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ την Τρίτη, με αφορμή την εισβολή των αντιεξουσιαστών στο ΣτΕ τη Δευτέρα, αλλά και τους χειρισμούς της κυβέρνησης όσον αφορά τη δημόσια ασφάλεια.

 

Κάνοντας λόγο για απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης, ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι «ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ