Ο Σταύρος Ντεβές στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Λογοθέτη

Την συστράτευση του με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη και την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξή “Με τους Πολίτες Μπροστά” ανακοίνωσε στην προσωπική σελίδα του στο facebook ο Σταύρος Ντεβές...

 

Διαβάστε την ανακοίνωση στήριξής του στον Κώστα Λογοθέτη:

 

Φίλες κ´ Φίλοι,

 

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο αντιμετωπίζοντας μία μεγάλη οικονομική αλλά και ηθική κρίση.

 

Στo πλαίσιo αυτό, η τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει ουσιαστικό ρόλο, να αναλάβει πρωτοβουλίες στήριξης των πολιτών, να προτείνει και να υλοποιήσει αναπτυξιακά έργα και δράσεις, να φροντίσει την καθημερινότητα των πολιτών, να αγωνισθεί για ένα καλύτερο αύριο.

 

Εν όψει λοιπόν των δημοτικών εκλογών του Μαΐου συστρατεύομαι με τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Λογοθέτη και θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξή μας, “Με τους Πολίτες Μπροστά”.

 

Η απόφασή μου αυτή έχει να κάνει με την προσωπική εκτίμηση στο πρόσωπο του Κώστα Λογόθέτη, στον οποίο αναγνωρίζω τη σταθερότητα, το δυναμισμό, τη σοβαρότητα, την αδιαμφισβήτητη εντιμότητά του, την αγάπη του για τον τόπο και την εμπιστοσύνη του προς τους νέους ανθρώπους. Αναγνωρίζω την εμπειρία του καθώς διετέλεσε δήμαρχος κατά τα έτη 2010-2014, το αυτοδιοικητικό του πρόγραμμα και κυρίως την ευθύτητα του, εν αντιθέσει με άλλους υποψηφίους που στηρίζονται σε πελατειακές σχέσεις και υποσχέσεις.

 

Με όρεξη για δουλειά, με όραμα για ενα καλύτερο μέλλον, με την πεποίθηση ότι εμείς οι νέοι ανθρωποι πρέπει να αποφασίσουμε για το μέλλον μας και να συμμετέχουμε στα εξελίξεις του τόπου μας, δηλώνω παρών!

Για να μη γίνονται τα πράγματα για εμάς, χωρίς εμάς!

Σταύρος Ντεβές 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
Με τους Πολίτες Μπροστά