Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν στον ANT1

Η εκπομπή που καθιέρωσε τον Λάκη Λαζόπουλο στην τηλεόραση, οι περίφημοι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» της δεκαετίας του 1990, επιστρέφουν στην τηλεόραση.

 

 

Προτού ο Λάκης γίνει ο πολιτικά στρατευμένος Λαζόπουλος του σατιρικού και συχνά ακραίου «Τσαντιριού», γνώριζε την επιτυχία με τις πολύ πιο αθώες περσόνες που σατίριζαν κυρίως την καθημερινότητα με χαρακτηριστικές κατηγορίες Ελλήνων της εποχής.

 

 

_nnk

 

 

Οι «Μήτσοι», που παίζονταν στο Mega από το 1992 και κράτησαν -με διακοπές- έως το 2004, επιστρέφουν, αυτή τη φορά στην τηλεοπτική στέγη του ΑΝΤ1.

 

 

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα:

Ο Λάκης Λαζόπουλος, δημιουργός πρωτότυπων πρότζεκτ, με τεράστια πορεία στην τηλεόραση και το θέατρο, επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα και φέρνει στον ΑΝΤ1, τη σατιρική κωμωδία που έχει γράψει ιστορία, «Δέκα Μικροί Μήτσοι». Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21.00 και την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 18.45, θα παρακολουθήσουμε τα best off της αγαπημένης σατιρικής κωμωδίας για να ετοιμαστούμε για την πρεμιέρα που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο, στις 31 Μαρτίου στις 21.00, με τους νέους, πρωτότυπους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

 

 

Μένει λοιπόν να δούμε αν ο ταλαντούχος Λάκης, μπορεί να επιστρέψει σε μία επιτυχημένη αλλά παλαιά συνταγή και να αφήσει πίσω του τον πολιτικό, και πολλές φορές εμμονικό Λαζόπουλο των τελευταίων ετών.