ΠΑΟΚ: Αύριο ξεκαθαρίζει για Μαργαρίτη, ανοίγει τα... χαρτιά του ο Πρέλεβιτς

Η αυριανή μέρα θα αποσαφηνίσει στον ΠΑΟΚ το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη στο τελευταίο, εκτός έδρας, παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον Ηφαιστο (17/11), ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. 

 

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου», σε ανύποπτη φάση, στη διάρκεια της αναμέτρησης στη Λήμνο, χτύπησε στον αγκώνα του δεξιού χεριού, με συνέπεια ο αγωνιστικός χρόνος του στο παρκέ να είναι μόλις 1'46''.

 

Υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, σε συνέχεια εξετάσεων που έκανε την Κυριακή (18/11), και αναμένεται η οριστική διάγνωση του γιατρού της ομάδας για την κατάστασή του. Δεδομένη, σε κάθε περίπτωση, είναι η απουσία του από τη μάχη που έχουν να δώσουν οι «ασπρόμαυροι» την Τετάρτη (21/11, 21.30), για την 7η "στροφή" των ομίλων του Champions League, στα Κανάρια Νησιά, με την Τενερίφη.

 

Σε διοικητικό επίπεδο, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, αποφάσισε να... ανοίξει τα χαρτιά του, μιλώντας δημόσια, με αφορμή όσα αποτελούν αντικείμενο συζήτησης, εσχάτως, για το μέλλον της ΚΑΕ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα τοποθετηθεί, σε εκπροσώπους του Τύπου, την Παρασκευή (23/11).