Παραδόθηκε ο βιολογικός των Αγίων Θεοδώρων (Εικόνες)

Παραδόθηκε σήμερα Τρίτη 28/11, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, το ολοκληρωμένο έργο αναβάθμισης της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στους Αγίους Θεοδώρους.

 

Το εν λόγω έργο, προϋπολογισμού 879.999,72 ευρώ, υλοποίησε η Περιφέρεια μέσω προγραμματικής σύμβασης που είχε υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης – Αποχέτευσης Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Στο πλαίσιο της εν λόγω προγραμματικής σύμβασης, πραγματοποιήθηκε η προμήθεια και η εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού με σκοπό την αναβάθμιση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων.

 

Στην παράδοση του έργου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες, Τάσο Γκιολή, Σωτήρη Μουρίκη, Αθηνά Κόρκα, Χάρη Βυτινιώτη, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Σωτηρία Κορδαλή και τους Αντιδημάρχους Σπύρο Ράτη, Θοδωρή Πέτρου, Σάκη Παπαθανασίου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, Δημήτρης Πρωτονοτάριος με τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ., ο Γενικός Διευθυντής της Motor Oil, Μιχαήλ-Ματθαίος Στειακάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Θεοδώρων, Άρης Κωνσταντής, ο τέως (και επόμενος) πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πισίων, Δημήτρης Λάμπρου και η προσφάτως εκλεγείσα Θεώνη Μαυροματίδου.

 

Όλοι τους, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, όπου μπόρεσαν να δουν τον τρόπο λειτουργίας του νέου βιολογικού καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων, ενός έργου που χαρακτηρίστηκε από τον Παναγιώτη Νίκα ως "το σημαντικότερο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων"