ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Διαιτησία, προπονητής και παίκτες φταίνε για την ήττα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ σε συνέχεια του αγώνα για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Κορινθίας στον οποίο επικράτησε η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων που αναδείχτηκε Κυπελλούχος για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ αποδίδει ευθύνες για το αποτέλεσμα στη διαιτησία, στον προπονητή αλλά και στους παίκτες της ομάδας και δηλώνει ότι άμεσα όλα θα διορθωθούν.

 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

 

“Το Δ/Σ του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, συγχαίρει τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων καθώς και τους ηρωικούς οπαδούς της, για την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Αφού συνεδρίασε έκτακτα, αποφάσισε τα εξής:

Διαμαρτύρεται εντονότατα στον πρόεδρο και τα μέλη της ΕΠΣ Κορινθίας για την ‘καραστημένη’ διαιτησία του διαιτητού Ρούτση, ο οποίος επί 90 λεπτά ανέχθηκε το απάνθρωπο παιχνίδι των παιχτών των Αγίων Θεοδώρων, (το οποίο περιείχε πολλά στοιχεία βιαιότητας) δείχνοντας την πρώτη κίτρινη κάρτα μετά από 48 φάουλ στο 85ο λεπτό, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κορίνθου να αποδεκατιστεί εν’ όψει των μπαράζ της μεθεπόμενης εβδομάδας.

Σε φάσεις που έγιναν σε τρία μέτρα απόσταση από το οπτικό του πεδίο σημειώθηκαν πολλοί σοβαροί τραυματισμοί των παιχτών μας μεταξύ των οποίων και η εξάρθρωση του Χατζή.

Ο συγκεκριμένος καραστημένος διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι, αφού σε σουτ ποδοσφαιριστή μας η απόκρουση έγινε με χέρι μέσα στην περιοχή από αντίπαλο παίχτη, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο. Επίσης ο ανίκανος βοηθός του Θεοδωρόπουλος τρεις φορές υπέδειξε ανάποδα τη φάση και δεν έδωσε φάουλ που σημειώθηκε μπροστά του…”

2) Ομόφωνα αποφάσισε την αντικατάσταση του προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα. Σκοπός του συμβουλίου είναι να προσληφθεί ένας καταξιωμένος προπονητής ο οποίος να έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά, αφού οι αγώνες μπαράζ που ακολουθούν θα είναι ουσιαστικά πολεμικές μάχες!

3) Ομόφωνα αποφάσισε την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή ο οποίος θα ασχολείται με τα όσα συμβαίνουν στην έσω και έξωαγωνιστική ζωή των αθλητών μέχρι και την τελευταία ημέρα των μπαράζ!Το Δ/Σ είναι αποφασισμένο να μην υπολογίσει ούτε χρόνο ούτε χρήματα ώστε η ιστορική ομάδα μας να κερδίσει στα μπαράζ και να έχει την πορεία που της αξίζει.

Εκ μέρους όλου του οργανισμού ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους και τους οπαδούς της ομάδας μας, που γέμισαν το Εθνικό Στάδιο Κορίνθου, για την απαράδεκτη εικόνα των ποδοσφαιριστών μας, ανεξάρτητα από την κακή διαιτησία, αφού επί 100 λεπτά δεν κέρδισαν ούτε μια μάχη, ούτε μια διεκδίκηση, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων! Αυτό το live συνοθύλευμα θα διορθωθεί άμεσα και η πραγματική εικόνα θα φανεί στα μπαράζ…”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ